• 瀏覽: 106,234
  • 回覆: 536
  • 追帖: 11
索羅屍憤怒鳥, 唔好亂UP野激佢喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-19 02:00 PM 發表

藍絲專做on 鳩野
暴徒犯法你入去坐啦!儍仔黃絲

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-17 08:22 PM 發表

09-17 16:07財經專欄作家小白讀財經
16號香港《大公報》報道稱,利用港股近來的一直下跌,索羅斯大舉買入空單建倉,不過後來港股回升,5日索羅斯開始大手筆拋出期指空單時,港交所稱電子交易系統出現嚴重故障,暫停衍生產品交易。有消息稱,港交所實際上是“趁機”打關門打狗,次日恢復交易後港股繼續上揚,預計索羅斯損失達24億港元。 ...
索羅斯是什麼?太小看我大中華了吧?你以為是泰國丶印尼丶馬來西亞丶英國呢D咁傻個國家嗎?就中國大央企就可把索羅斯打成狗餅。

WEI200929

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-9-19 02:24 PM 發表

我唔會,但你會
你會去死?

引用:
原帖由 DSMC 於 2019-9-19 02:49 PM 發表

暴徒犯法你入去坐啦!儍仔黃絲
暴警施暴將你被自殺再拋落樓啦!on9藍絲

引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-19 03:27 PM 發表

你會去死?
我唔會,但你會

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小
引用:
原帖由 虎榮 於 2019-9-19 03:35 PM 發表

我唔會,但你會
我唔會

回覆 引用 TOP

大公報又被打臉 !! 食💩嘥米飯。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-19 03:29 PM 發表

暴警施暴將你被自殺再拋落樓啦!on9藍絲
我冇犯法,支持警察執法,拉晒D暴徒黃絲垃圾,你所講既呢D犯罪行為,只有黃絲暴徒在做,歷史會説明一切

引用:
原帖由 DSMC 於 2019-9-19 04:14 PM 發表

我冇犯法,支持警察執法,拉晒D暴徒黃絲垃圾,你所講既呢D犯罪行為,只有黃絲暴徒在做,歷史會説明一切
但你有on9廢up! 支持警察拉哂D 無腦藍絲人渣!然後施暴,打成骨折!再拋出公海及扮跳樓,然後死因無可疑晦天過海

引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-19 04:43 PM 發表

但你有on9廢up! 支持警察拉哂D 無腦藍絲人渣!然後施暴,打成骨折!再拋出公海及扮跳樓,然後死因無可疑晦天過海
你好可憐!你父母更可憐!

引用:
原帖由 DSMC 於 2019-9-19 05:25 PM 發表

你好可憐!你父母更可憐!
你父母已經被自殺,條屍拋咗落海

引用:
原帖由 野人1 於 2019-9-17 09:06 PM 發表

如果真係跟足大陸L思維,做出輸打贏要嘅行為,國際投資者仲嚟呢個股票賭場玩?
賭場一樣會blacklist老千客.
香港思維就係將股巿當賭場,難道不是諗辦法保障多本土利益嗎?

引用:
原帖由 gspqr 於 2019-9-19 06:01 PM 發表

賭場一樣會blacklist老千客.
香港思維就係將股巿當賭場,難道不是諗辦法保障多本土利益嗎?
你用遊戲規則買起個市擊退空軍就合情合理,突然改規則?

引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-19 05:28 PM 發表

你父母已經被自殺,條屍拋咗落海
大家只會認為你係曱甴,聽唔明人話,其實,希望你唔好有下一代,不然,下場和你一様可憐!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]