• 瀏覽: 105,939
  • 回覆: 536
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 xyman18 於 2019-9-18 12:37 PM 發表

認真的,唔係曱甴留手,香港玩蛋了。
感恩ing~~

回覆 引用 TOP

破壞了香港的法治

回覆 引用 TOP

240就話啫

no money no talk

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-17 08:22 PM 發表

09-17 16:07財經專欄作家小白讀財經
16號香港《大公報》報道稱,利用港股近來的一直下跌,索羅斯大舉買入空單建倉,不過後來港股回升,5日索羅斯開始大手筆拋出期指空單時,港交所稱電子交易系統出現嚴重故障,暫停衍生產品交易。有消息稱,港交所實際上是“趁機”打關門打狗,次日恢復交易後港股繼續上揚,預計索羅斯損失達24億港元。 ...
呢d扑街幕後金主抵撚死!

回覆 引用 TOP

點解索記唔渣

白痴美國佬..

我係現代人

回覆 引用 TOP

作故事去抺黑港交所而又咁多人會信?

難怪,大陸人連九叔爺爺抗日身亡都講得出啦,連香港金融風暴靠佢都講得出

連多謝日本侵華同共產黨牛日都講得出,仲有乜唔得/.

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wayne_ 於 2019-9-18 12:51 PM 發表

點解索記唔渣
欠了巴菲特!

正路巴菲特先炒上,
老索接手沽落!

完美配搭!

回覆 引用 TOP

有上次經驗,索羅斯不會輕易得到。

回覆 引用 TOP

你幾時先報到仇呀.... 有無多D 大惡組埋一齊幫手搞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 D9Yellow 於 2019-9-18 03:39 AM 發表

廢渣,好心你用個八月十五諗下啦,不如望香港經濟好轉,你自己搵多啲。每個禮拜做一轉曱甴,收得嗰幾千。宜家反抗你哋嘅真正市民越來越多,一係你打鳩人哋俾差佬拉,一係就比人打鳩到你殘廢。 ...
你理得我!你顧惦你自己先啦!正垃圾

引用:
原帖由 海邊勇敢的師兄 於 2019-9-17 11:06 PM 發表

你就賤格。
正仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YeeQ 於 2019-9-18 01:20 PM 發表

你理得我!你顧惦你自己先啦!正垃圾
唔好係說話後面嗌自己嘅名

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-17 08:22 PM 發表

09-17 16:07財經專欄作家小白讀財經
16號香港《大公報》報道稱,利用港股近來的一直下跌,索羅斯大舉買入空單建倉,不過後來港股回升,5日索羅斯開始大手筆拋出期指空單時,港交所稱電子交易系統出現嚴重故障,暫停衍生產品交易。有消息稱,港交所實際上是“趁機”打關門打狗,次日恢復交易後港股繼續上揚,預計索羅斯損失達24億港元。 ...
https://www.youtube.com/watch?v=mFsr78Epan0

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 17/9/2019 08:23 PM 發表

人為操作電腦故障,嚇退外國投資者?
嚇退奸商 長期點嚇到?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]