• 瀏覽: 26,252
  • 回覆: 193
  • 追帖: 2
係班暴徒毀壞路軌的後遺,正一累人累物.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好有可疑!

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-9-17 02:58 PM 發表

果個係電車? 電車路軌行人又用, 汽車又用, 多外物. 同港鐵有分別.
唔系,我話港鐵之前好似系避讓線出過軌,都好嚴重,只系好彩唔系服務時間嘖

引用:
原帖由 mok180 於 2019-9-17 03:01 PM 發表

唔系,我話港鐵之前好似系避讓線出過軌,都好嚴重,只系好彩唔系服務時間嘖
荃灣線試車炒車? 個單係信號系統問題, 而個系統係西人公司(好似係加拿大+德國?)整嘅.

引用:
原帖由 lhktommy 於 2019-9-17 03:01 PM 發表

好有可疑!
我咩都唔知,剩係知地鐵好多25仔,咁多內部文件流出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2019-9-17 03:04 PM 發表

荃灣線試車炒車? 個單係信號系統問題, 而個系統係西人公司(好似係加拿大+德國?)整嘅.
好似系,我意思系之前港鐵都出過事,唔系最近先爆發噶,雖然我都討厭曱甴,但系指責都要按基本法(◔◡◔)

暴徒太可惡啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mok180 於 2019-9-17 03:08 PM 發表

好似系,我意思系之前港鐵都出過事,唔系最近先爆發噶,雖然我都討厭曱甴,但系指責都要按基本法(◔◡◔)
如果果次係訊號系統引致.
今次應該不是訊號系統引致. 至少未有人發現訊號系統有出錯.

警方可能會講比示威者用雷射鎗照裂咗或者9吋餐刀飛爆咗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-9-17 03:11 PM 發表

如果果次係訊號系統引致.
今次應該不是訊號系統引致. 至少未有人發現訊號系統有出錯.
等報告啦.

不過你放心, 對曱甴不利嘅話啲曱甴一定會懶返落黑警/林鄭etc.先

係之前定之后出现。而家冇人知道。

回覆 引用 TOP

可能係浸大學生搞恐襲。

回覆 引用 TOP

9成黃暴徒,掉咗d 野落路軌攪到有問題出事,正常行駛,幾十年都未出過事,唔係話要懶,都必定有關連。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lhktommy 於 2019-9-17 03:01 PM 發表

好有可疑!
今晨申请更换,就是说已经发现有问题,只是不知道马上出事者。所以没有停车更换。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2019-9-17 03:17 PM 發表

等報告啦.

不過你放心, 對曱甴不利嘅話啲曱甴一定會懶返落黑警/林鄭etc.先
曱甴专业就是彻生猪肉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]