• 瀏覽: 14,128
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-9-17 09:17 AM 發表

港鐵紅磡站有列車出軌 紅磡至旺角東站服務暫停
      22 分鐘前                                                        https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AAHfHX9.img?h=100&w=100&m=6&q=60&u=t&o=t&l=f&x=1353& ...
黨鐵越來越勁共,維修又玩外判,唔明點解有甘高估值,當地產股來講,無理由黨鐵好過申紅雞

蝗蟲亂港(大陸,印巴,非洲假難民)
今日割百億,明日割千億,然後得一夕安寢。起視四境,而蝗軍又至矣!然則香港之地有限,暴蝗之欲無厭,奉之彌繁,侵之愈急,故不戰而強弱勝負已判矣。至於顛覆,理固宜然。古人云:「以地事蝗,猶抱薪救火,薪不盡,火不滅。」此言得之。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
做埋咁多衰野是要還的, 不要找市民陪葬好了.

香港是吾家, 發揮獅子山精神, 支持本土消費, 天祐香港.

回覆 引用 TOP

附件

20190917_369a3ccc4092b9e13e09Q5tnWLyrSUin.jpg(31.29 KB)

2019-9-17 01:52 PM

20190917_a06765a2a22cd55e397afBYFiLznPqkH.jpg(21.63 KB)

20190917_39669e1df12229750efbsuoTYrB5nMkJ.jpg(130.68 KB)

引用:
原帖由 @star@ 於 2019-9-17 12:54 PM 發表

d人話係英國車
依家唔係車卡問題,係路軌問題!唔駛理啲偏倚問題。呢啲都係曱甴單一恩維!😓

回覆 引用 TOP

公司行衰運, 唔知之前做咗咩野事!你衰你的事不要拿市民條命仔和你陪葬.

香港是吾家, 發揮獅子山精神, 支持本土消費, 天祐香港.

回覆 引用 TOP

以後收半價啦...

我係現代人

回覆 引用 TOP

講鐵係唔係又偷偷地用大陸材料

回覆 引用 TOP

路段繁忙。公司慳錢無做保養係咁架啦。

我不入地獄,誰入地獄......
http://hk.myblog.yahoo.com/lee59932000/index?l=f&id=6

回覆 引用 TOP

港鐵都賺得好盡

回覆 引用 TOP

大家是否香港人呀!仲要爲D暴民助威😡,有病吃藥喇!👿👿👿👿👿👿👿👿👿

回覆 引用 TOP

垃圾公司

回覆 引用 TOP

列車載住乘客從未試過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]