• 瀏覽: 25,744
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Abcjpg 於 2019-9-16 09:26 PM 發表

四處都跌20%,唔信自己去睇下樓
咁得人驚

熱賣及精選
又割禾青,冇義氣
叫人go go go自己走先

回覆 引用 TOP

早走早享受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tcwterence 於 2019-9-17 01:20 AM 發表

雙連單位 冇兩個人頭 第二間要15%稅
唔劈邊有咁易甩手
師兄心水清  👍

回歸以來  特首一届比届扑街  香港一日比一日失色

回覆 引用 TOP

唔係只止唔會跌咩?

回覆 引用 TOP

之前朋友買左 話TKO 好住乜乜乜
最近無乜同我講野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-9-16 08:40 PM 發表

樓市不穩,連鐵路上蓋屋苑都要大手劈價才獲承接,而鐵路沿線屋苑林立的將軍澳區,更屢現減過百萬元成交。
利嘉閣地產分行經理黃金欽表示,將軍澳調景嶺站上蓋都會駅,新近錄得3座中層G及H室相連單位成交個案。該單位實用面積共約1,364方呎,為五房雙套間隔。業主於去年12月叫價2,500萬港元放售,近日議價後大減520萬元或約21%,以總價1,980萬元成功沽出,折合實用面積呎價約14,516元。
據了 ...
多謝暴徒,接近攬炒喇

回覆 引用 TOP

睇返佢地之前既叫價, 當自己港島東咩? 咁都叫新聞下次搵個新寶城細單位叫2000萬然後劈1400萬才獲承接, 減幅達7成

To be or not to be?  Not to be!
引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-17 10:37 AM 發表

睇返佢地之前既叫價, 當自己港島東咩? 咁都叫新聞下次搵個新寶城細單位叫2000萬然後劈1400萬才獲承接, 減幅達7成
叫價幾多唔是問題,睇成交呎價啦.買家眼睛是雪亮的.叫價離地咪賣唔出囉.

回覆 引用 TOP

個市咁差,發展商都趕尾班車,唔擘兩成都幾難甩!

回覆 引用 TOP

沽得出都替佢開心,將軍澳夜晚勁多黑衣曱甴

回覆 引用 TOP

地鐵上蓋,千幾呎喎,好撚抵呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡幼稚的高峰 於 2019-9-16 09:12 PM 發表

其實咁大單位尺價實平  驚咩
仲要雙連,兩張身份證先接到貨

回覆 引用 TOP

根本係之前升得太過份, 而家劈價都唔入肉

回覆 引用 TOP

抵撚死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]