求期。神社⛩️ (第六十七回)

引用:
原帖由 無盡扁扁的核心 於 2019-9-16 10:36 PM 發表

因為小妹真係唔小心😗😗😗
用手碌手機好容易high到自己唔知
嘻嘻!小事一樁。
今天看一看#2840, 黃金ETF,真的太多人買入,根據相反理論,現價1499.1美元值得估!

熱賣及精選
恆003 國578

732—896—060—225

國404—609

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-17 07:12 AM 發表

恆003 國578

732—896—060—225

國404—609
早晨,寶大神,謝區間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pangyip 於 2019-9-16 08:34 PM 發表

破高位再追,時不利兮,兼換頭像。
賭神襯你呀,做乜換?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pangyip 於 2019-9-16 10:46 PM 發表

嘻嘻!小事一樁。
今天看一看#2840, 黃金ETF,真的太多人買入,根據相反理論,現價1499.1美元值得估!
想分批入黃金作長期儲備,我唔沽啦,但想請教彭大睇跌到乜位入貨較值搏?

引用:
原帖由 tigamama 於 2019-9-17 08:16 AM 發表

想分批入黃金作長期儲備,我唔沽啦,但想請教彭大睇跌到乜位入貨較值搏?
說起黃金
想請教
如果手持實金
是否比其他黃金相關產品更佳

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-17 08:22 AM 發表

說起黃金
想請教
如果手持實金
是否比其他黃金相關產品更佳
我諗你唔係指買金粒吧
紙上黃金對吧
如證券戶口可買商品,當然直接持貨最好
其他衍生品都一定俾人賺差價
但簡單買2840都跟都升跌既

引用:
原帖由 tigamama 於 2019-9-17 08:26 AM 發表

我諗你唔係指買金粒吧
紙上黃金對吧
如證券戶口可買商品,當然直接持貨最好
其他衍生品都一定俾人賺差價
但簡單買2840都跟都升跌既
如果是真金
即金器、金飾
會比紙上的好嗎

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-17 08:27 AM 發表

如果是真金
即金器、金飾
會比紙上的好嗎
金粒金條較好,賣出不用“火耗”
不要飾金

引用:
原帖由 tigamama 於 2019-9-17 08:30 AM 發表

金粒金條較好,賣出不用“火耗”
不要飾金
謝師姐
寶又是黃金新手

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-17 08:31 AM 發表

謝師姐
寶又是黃金新手
朋友幫子女儲金,買一些形狀好像水泡餅盤的金粒,幾好儲存

我經驗也不多,只在嫁人時買過龍鳳鈪!

引用:
原帖由 tigamama 於 2019-9-17 08:35 AM 發表

朋友幫子女儲金,買一些形狀好像水泡餅盤的金粒,幾好儲存

我經驗也不多,只在嫁人時買過龍鳳鈪!
買金粒的作用是什麼
是否與買基金、買樓同一道理

各位 我作動啦 準備入醫院 加油丫各位 希望我順利

加油師姐,一定平平安安

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lalala925 於 2019-9-17 08:40 AM 發表

各位 我作動啦 準備入醫院 加油丫各位 希望我順利
加油!祝一切順順利利,大小平安!

^^

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。