[地產新聞轉載] [有樓才求婚] 男方買Grand Marini 落埋未婚妻名即場求婚,女方感動流淚

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2019-9-12 01:19 PM 發表

女人有高潮有撚用咩, 最緊要男人有高潮
正解!!
條女弗弗地,有層樓比妳,重要妳有高潮??

熱賣及精選
引用:
原帖由 sun0001 於 2019-9-12 09:33 AM 發表

最後上唔到會,蝕埋首期就含L了
玩到咁大
你個人咁黑心嘅

😁

回覆 引用 TOP

睇左呢道好多人既回覆,大部分人都係想佢地負資產就知呢度幾多淡淡租租。早年自以為是賣自住等跌,一等十年。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-9-12 10:39 AM 發表

大把男女一齊去食飯

買野時男人扮八達通無錢,最後女人被錢
E D 呃到一次半次無謂
唔想請咪AA LOW
飯錢都要咁 不如唔好食 哂自己時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33illumunati 於 2019-9-12 11:11 AM 發表

家下賣樓啲廣告都做得非常 疑幻似真
廣告費平左好多

回覆 引用 TOP

呢啲攞出嚟講=擺出嚟比人吊....埋個老婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sun0001 於 2019-9-12 09:33 AM 發表

最後上唔到會,蝕埋首期就含L了
玩到咁大
冇嘢嘅,拜金女流住淚走啫

回覆 引用 TOP

做戲

傻的嗎?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

條女慘啦,無端端變負資產,遲d為左供樓可能要出嚟做X!

YYY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-9-12 09:26 AM 發表

又使左唔小錢請臨記
肥仔臨記一名

如果系真事,條女真系值為佢做咁多野丶又送樓又剩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葉問前傳 於 2019-9-12 03:47 PM 發表

正解!!
條女弗弗地,有層樓比妳,重要妳有高潮??
700萬之嘛,又未供完…又可能要自己供…

麗城二期冇海三房"一層"都買不起

啟德荒湯房都冇貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-9-12 09:26 AM 發表

又使左唔小錢請臨記
林記可能性好高

邊有人咁ON9仲要上埋鏡

引用:
原帖由 信者得求 於 2019-9-12 10:43 AM 發表

最大原因係銀紙貶值
樓價基本上冇起過
只不過係保持佢嘅價值
美國大量印製美金
你 揸住啲銀紙就會越嚟越唔值錢
有層樓做可以保本仲可以收租 ...
特別真市區更加保值

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。