• 瀏覽: 10,302
  • 回覆: 86
引用:
原帖由 HKPOPO 於 2019-9-12 09:45 AM 發表

毛毛快D打下飛機拉,老美做下好心放過你地十幾日,之后唔知會點架,有得打飛機好打多幾次拉,P
哦! 噉毛毛今次慘喇。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Fairwoodtai 於 2019-9-12 09:48 AM 發表

點樣跪低?業主話十月一日加你租,你同佢講,大佬,我十月一日家有喜事,放寬幾日得冇?業主就話,咁遲二個禮拜啦,到時候記得交新租金呀!
其實老尾鍾意幾時加咪幾時加囉,鍾意延後到幾時都唔使講出嚟架。反正對家預左佢加架啦。

引用:
原帖由 xoox 於 2019-9-12 10:07 AM 發表

其實老尾鍾意幾時加咪幾時加囉,鍾意延後到幾時都唔使講出嚟架。反正對家預左佢加架啦。
延後咪即係暫緩囉。又唔係撤回。噉點可以講「釋出善意」嗻。

回覆 引用 TOP

成班岸九仔,年幾以來都係美國想把所有產品及投資能容易進入中國14億人口市場,美國咁有骨氣,應該同中國斷交

引用:
原帖由 ssucsid. 於 2019-9-12 07:54 AM 發表

今次又會咁聽話

07:52 美國總統特朗普宣布,應中國國務院副總理劉鶴要求,且中共建政七十周年的日子臨近,為了釋出善意,同意將原定在10月1日實施,對2,500億美元中國貨加徵5%關稅、即由25%增加到30%的措施,延遲至10月15日才推行。

來自秒聞 ‧ 實時財經急報apphttps://news.mutemute.com/share.php ...
Trump Trump 都知瀨野啦... 難得中國俾落台階佢....
如果繼續玩野Trump Trump 都玩完!

回覆 引用 TOP

身為一個大國總統,日日都係今日的我戰勝昨日的我政策治國,根本毫無底氣,正一垃圾黎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ssucsid. 於 2019-9-12 07:54 AM 發表

今次又會咁聽話

07:52 美國總統特朗普宣布,應中國國務院副總理劉鶴要求,且中共建政七十周年的日子臨近,為了釋出善意,同意將原定在10月1日實施,對2,500億美元中國貨加徵5%關稅、即由25%增加到30%的措施,延遲至10月15日才推行。

來自秒聞 ‧ 實時財經急報apphttps://news.mutemute.com/share.php ...
劉鶴快啲出嚟澄清

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-9-12 08:06 AM 發表

只得半個月延遲徵關税毫無誠意,中國以為豁免部份關税給美國小小甜頭就會令美國作出讓步,跟上次談判一樣,談判前大量購買大豆,倒頭來又是破裂收場,其實中國太天真了,美國人做事好講原則,不達到佢要求不罷休。
別再對中美談判再存幻想
中美談判推遲到10月 納瓦羅:必須回到5月的協議草案。 ...
侵侵緊守反口覆舌嘅原則,不達目的誓不罷休!

回覆 引用 TOP

預左佢延期,次次都靠嚇去做談判籌碼,中國根本唔受呢套。

回覆 引用 TOP

柒兩鋪正垃圾
只有更垃圾嘅暴徒搵佢打救

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

再次證明
侵侵身為一國之主
但成日反口,再次證明美國其實冇乜本錢

回覆 引用 TOP

唔傾根本就係雙輸

回覆 引用 TOP

又淆底

回覆 引用 TOP

引用:

今次又會咁聽話

特朗普點解唔洗畀人調查?次出口術把股市炒高炒低賺一筆

回覆 引用 TOP

傻侵為中共慶國慶獻上深情一跪?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]