• 瀏覽: 56,521
  • 回覆: 126
  • 追帖: 65
引用:
原帖由 582重貨主席 於 2019-9-16 10:21 AM 發表

52377超貼價熊。。。。👍👍
港水尾市呢30分鐘會直插...............

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好難玩........

今日真係估佢唔到。。。
本來上到2.7 以為會keep到升市收。。。

而家倒跌就比較難估計,個人覺得不似散貨,今日似接埋大陸上星期1.77 個日的獲利盤。。。但都係一半一半機會。
日日要夾實真攰。。。

引用:
原帖由 hinpc 於 2019-9-16 05:03 PM 發表

主席我2.61入左1573,怕不怕?好驚中
真係要每日睇情況,好難估計。。。

不過,1575呢個交易日都怪怪地,我可能會走部分1573,再加1575。。。

回覆 引用 TOP

留意中. 未有. ......

回覆 引用 TOP

非常大可能.................恒指應該明天會大跌.     (木滴)將香港評為负面級別............

如果1573大跌加低開, 反而我覺得有機會低開高走.........因為跌市資金可能會炒呢D股..........

再如果今日真係吸大陸D貨......最憧憬的預測

回覆 引用 TOP

1575唔好升住。。。我未入夠

引用:
原帖由 ho501501 於 2019-9-17 11:10 AM 發表

成交細到仆街
未爆緊係細。。。

回覆 引用 TOP

1573回到好殘了。。。。我唔走。。。。希望係我所估收貨中喇😓😓😓

我隻肥熊會係殺完26600至26700之間走。。。。

之後恒指彈少少,我再追入近熊55658

隻1007想0.18入。。。但沒有流動資金....不過也是高危。。。今日勁多買盤

引用:
原帖由 582重貨主席 於 2019-9-17 01:27 PM 發表

我隻肥熊會係殺完26600至26700之間走。。。。

之後恒指彈少少,我再追入近熊55658
52377@0.072走哂。。。。

轉入55658市場上最近熊。。。。估計港水插到尾。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 582重貨主席 於 2019-9-17 02:19 PM 發表

隻1007想0.18入。。。但沒有流動資金....不過也是高危。。。今日勁多買盤
都係唔好買。。。

回覆 引用 TOP

D牛好肥。。。

回覆 引用 TOP

1573無咩大希望會突然大升。。。

看來繼續陰插到有突破性消息。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]