• 瀏覽: 56,453
  • 回覆: 359
  • 追帖: 65
靠害的帖文,不要被騙!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 unico 於 2019-9-14 09:59 AM 發表

全部都驚驚唔敢掂,但都望樓主大赢
都有d驚。。。如果重貨的話。。。

回覆 引用 TOP

主席,想問下星期一1573大概去到咩位

引用:
原帖由 rexchio 於 2019-9-14 04:53 PM 發表

主席,想問下星期一1573大概去到咩位
我又試下估計劇本。。。。
一開市如高開到3.2至3.5。。之後我估過左4蚊會震一震。。。

之後有可能挑戰4.9😅😅如真的爆上,我估5.3至5.5會比較大插,可能到4.6。今次唔會散棚直插。。。
如果仍有購買力,下午可能再挑上5.5,這時如果一爆上6元。就會應該急插。。。

另一可能是,一開就上到4元😍😍如果真係,就要小心,4.9前散棚(30%),破4.9後突然散棚(70%)。。。

以上純粹斷估,但好有機會,因為基本因素現時係不會考慮,只會玩大戶心理。。。😎😎😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jordanbeehk 於 2019-9-14 09:20 AM 發表

1573 我貪心1.8入不到,祝各位贏大我錢,我就再等下次機會了!
我等跌穿1蚊

回覆 引用 TOP

好詳細的分析,謝謝主席

引用:
原帖由 rexchio 於 2019-9-14 10:01 PM 發表

好詳細的分析,謝謝主席
希望估得啱喇。。。。

星期五下午我都係靠估大戶想法先力保唔走貨炸。。。
睇返星期五下午由2.1至2.35其間,Chok 左3次,正常人係前一日咁樣急插完,再升少少就chok 多3次,好多都會震走左,之後睇定d先入返。

加上尾市10分鐘chok 哂散仔貨,大戶已經由1.8至2.3區間接哂貨。之後急推上2.56收市,競價再上最高位2.61收。。。

所以,星期一早上,我自己估計,這班香港大戶開市前也會推上去(唔會回返2-2.4俾機會大家)再結集埋大陸玩家。。。
一開市應該會好高下。。。

如果咁都估錯,就真係無計了😅😅😅

咁星期一,1573現價買都可以執返少少吧?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 582重貨主席 於 2019-9-11 11:52 PM 發表

今星期太爆了。。。
支畜托市誰與爭鋒

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 582重貨主席 於 2019-9-14 11:52 PM 發表

希望估得啱喇。。。。

星期五下午我都係靠估大戶想法先力保唔走貨炸。。。
睇返星期五下午由2.1至2.35其間,Chok 左3次,正常人係前一日咁樣急插完,再升少少就chok 多3次,好多都會震走左,之後睇定d先入返。

加上尾市10分鐘chok 哂散仔貨,大戶已經由1.8至2.3區間接哂貨。之後急推上2.56收市,競價再上最高位2.61收。。。

所以,星期一早 ...
希望能上5蚊

主席出山 多D出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rexchio 於 2019-9-15 09:35 AM 發表

希望能上5蚊
我估10蚊, 冇10蚊都唔走

引用:
原帖由 rexchio 於 2019-9-15 09:35 AM 發表

希望能上5蚊
若果對盤己裂口$3.5就good job
若果9:30開市急插一下
真係頭都痕

醉人月滿影.凡塵點點聲.
止贏不止輸,秒秒在其中.
歸心不歸路,雲遊在夢中.
危機感常在,番番指日中.

一切盡在掌握之中,可惜問題一再出現.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]