• 瀏覽: 86,870
  • 回覆: 24
  • 追帖: 3
本主題由 kingofwind 於 2019-9-15 05:39 PM 關閉
我有親口要求過 習近平先生 特朗普先生必須連任 林鄭月娥女士必須在勝出沒門檻普選下連任 韓國瑜先生接任台灣總統 如果以上一點失敗 離開我計算 後果自負

熱賣及精選
引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 10:48 PM 發表

我有親口要求過 習近平先生 特朗普先生必須連任 林鄭月娥女士必須在勝出沒門檻普選下連任 韓國瑜先生接任台灣總統 如果以上一點失敗 離開我計算 後果自負 ...
班長輩都⋯唉 再有問題令世界大亂 就自取滅亡了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 10:11 PM 發表

你好似幾有想法波 不錯不錯 各位識做啦
放心波 開下玩笑姐 討論區吹水使咩下下生氣

回覆 引用 TOP

出洞已是無敵手 得饒人處且饒人 我記在心中的座右銘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2019-9-11 11:02 PM 發表

我係咪要笑呀
我講8888個時你有冇份笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BLUEMAN3204 於 2019-9-11 10:55 PM 發表

算啦,啲狗賊出貼要有(美國)呢两個字至有狗糧
如果你是共產黨員/政府職員 我用身分要求開除你 睇下咩結果 習近平先生 你欠我的 收拾多嘴的人吧

這個黨和政府未來都是屬於我的 你們必須幫我根絕任何反對我的人士 開除他們 捨我其誰 我用主席身分落命令 你們懂的

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 11:10 PM 發表

這個黨和政府未來都是屬於我的 你們必須幫我根絕任何反對我的人士 開除他們 捨我其誰 我用主席身分落命令 你們懂的
師傅們 你們將未來交給我 就必須幫我封殺所有反對我的勢力和公司 請行動吧 令我越來越強勢吧

回覆 引用 TOP

我要求過但無效果 我要求多次 解放軍必須增兵到700萬以上 除了更有效率中央控制軍隊上 除非增強防手各國上 舊有解放軍反對我者將有效用新增解放軍軍隊對叛軍進行斬殺行動

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 11:17 PM 發表

我要求過但無效果 我要求多次 解放軍必須增兵到700萬以上 除了更有效率中央控制軍隊上 除非增強防手各國上 舊有解放軍反對我者將有效用新增解放軍軍隊對叛軍進行斬殺行動 ...
防守各國為次 用解放軍數目更有效控制解放軍忠誠是我第一考慮 更反抗命令者 立即處以死刑 軍令如山

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]