[轉貼]【反修例】鴻福堂內地遭下架 最新聲明:堅決擁護一國兩制

本主題由 kingofwind 於 2019-9-15 05:39 PM 關閉
香港警察係為真正愛香港既香港人出力, 唔係暴力, 搞事份子應該受到懲罸, 所以我地支持警察為我地愛香港既市民清除搞事黑衣暴徒

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 09:38 PM 發表

下年美國大選 將決定台灣會否立即成為獨立國家的關鍵 一腳踩落共產黨頭上 出美軍打你
夠鐘食藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edith 於 2019-9-11 10:04 PM 發表

本來想買鴻福堂禮卷送去旺角警署畀班阿sir換湯水滋潤吓,要轉陣買健康工房了。
笑左 健康工房是可樂公司 哈

富昌邨, 海麗邨, 元洲邨 - 西九三寶   

你的理想選擇!

不論立場,工作期間其實唔應該講政治,但鴻福堂 PR 實在智障,全面摺埋都係抵佢。

回覆 引用 TOP

以後請人要小心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-11 09:52 PM 發表

無錯,曱甴搭車唔比錢,記得去食飯唔好比錢,叫雞唔好比錢,義士
曱甴食完飯叫完雞可能問人攞番錢
義士喎,無價啦

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
「一寸丹心唯報國
   為官避事平生恥
   上下同欲者勝」

回覆 引用 TOP

諗住支持吓拒剛剛買咗二套票,on 九公司居然是非不分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一生冇求 於 2019-9-11 09:49 PM 發表

點解係美軍,唔係國軍。做狗都做得衰過狗。
你好似幾有想法波 不錯不錯 各位識做啦

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 09:40 PM 發表

你錯啦 美國人想玩大佢 如果楊安澤選鋼入面有 成為總統後將宣告及幫助台灣成為名正言順的獨立國家 是有可能被美國人熱情推入白宮的
亞洲人當美國總統, 你是要笑死我嗎?

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-9-11 09:17 PM 發表

這個應該是公關部出錯。
所以公司請黃絲員工是一個炸彈。
呢句先真,請黃屍除非吾好做同大陸有關係嘅生意。但係得咩?

回覆 引用 TOP

正式係 PR唔做好,食屎架喇

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
「一寸丹心唯報國
   為官避事平生恥
   上下同欲者勝」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JasonMars88 於 2019-9-11 10:11 PM 發表

好想法

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
「一寸丹心唯報國
   為官避事平生恥
   上下同欲者勝」

回覆 引用 TOP

佢哋錯判形勢,以為曱甴當道,咪當交學費囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JasonMars88 於 2019-9-11 10:11 PM 發表

又一名細路 如果黨委這樣答我 我立即炒左佢開除黨籍 美國要收回台灣在台建導彈基地打大陸啊

個Number叫『一世世落』今次無運行

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。