[轉貼]【反修例】鴻福堂內地遭下架 最新聲明:堅決擁護一國兩制

本主題由 kingofwind 於 2019-9-15 05:39 PM 關閉
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
根本就係一間黃人公司,罷買佢嘅產品,包括超市賣果啲

五大喪求, 缺德不可, 光復香腸, 屎袋革命.

回覆 引用 TOP

炒左個公關啦,越搞越衰,兩邊不是人

回覆 引用 TOP

撇開反修,講真,唔覺得呢間嘢涼茶甜到。。。。好似消委會有次話佢間嘢產品太多糖,多過可樂。

回覆 引用 TOP

等腸剛收購P又執平貨。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2019-9-11 08:49 PM 發表

員工撐警公司白痴出黎話不恰當?真係祗死,黃狗買涼茶都冇錢,你幫佢?
低能公司 
竟然唔係怪員工?員工返工應該做份內事,宜家公司拆陣導致得失另一班人
哩個時候打工既最緊要唔好起返工時表達意見 收工做返自己冇所謂

引用:
原帖由 Lovelypenguin 於 2019-9-11 21:27 發表

佢哋連自己內部,既妖氣都清唔到。

學咩人,賣涼茶,清熱氣,笑死人!
要清黃氣先得熱氣慢慢先清

成個大班都唔睇路,真係以為大陸睇唔到FB

回覆 引用 TOP

香港人可以用強去形容...
韓國人就真係夠強,夠團結...
香港人強,就應該團結一心。
但反對派出國唱衰香港人,對外,就乞求白人發聲支持,對內,就壓迫反對聲音,自己人鬥自己人,完全係台灣翻版。

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-9-11 09:22 PM 發表

所以大陸咁L乞人憎就係咁解
係㗎咁吾好做大陸生意啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peico 於 2019-9-11 09:40 PM 發表

時代不同了, 現在最乞人憎的不國內同胞,而是香港人..

只是有一少部份國內同胞素質相對比較低,並不乞人憎..

在外地服務行業最怕就是招呼香港人.. ...
你開玩笑?

本地服務都最憎香港人,又窮,又大支野,又投訴撚

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-9-11 09:22 PM 發表

所以大陸咁L乞人憎就係咁解
大家咁話啦,你班曱甴係香港人面前,仲衰過乞兒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-11 09:44 PM 發表

你開玩笑?

本地服務都最憎香港人,又窮,又大支野,又投訴撚
Exact7ly!淨係識R著數

引用:
原帖由 k1l 於 2019-9-11 09:44 PM 發表

要清黃氣先得熱氣慢慢先清
你啱!!!!! 清黃氣要緊,哈哈!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。