• 瀏覽: 87,028
  • 回覆: 596
  • 追帖: 3
本主題由 kingofwind 於 2019-9-15 05:39 PM 關閉
引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 09:51 PM 發表

細路仔 美國背後大佬用台獨推動人權法 凍結全中國包括香港所有官員歐美所有資產及美債渣 美國立即發動整個北約攻你都得 你一個兵都出不到阻止台獨 ...
中國己經對外宣只要美軍到達台灣,立即武統,一直希望和平統一,美軍進入台灣正中下懷。

熱賣及精選
引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 09:58 PM 發表

我足足早一年提定大陸及特朗普 兩邊做定準備吧 楊安澤 是台灣最後希望 背後極有勢力 我買定爆谷等睇戲 好期待啊
我足足早一年提定大陸及特朗普 兩邊做定準備吧 蔡豬鼻是台灣最後希望 背後極有勢力 我買定爆谷等睇戲 好期待啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mike110 於 2019-9-11 09:59 PM 發表

中國己經對外宣只要美軍到達台灣,立即武統,一直希望和平統一,美軍進入台灣正中下懷。
死得啦 有這樣簡單我使早一年提你們? 現在是考慮到台灣佬當選美國總統後玩弄他的一切手段達到台獨 是美國總統權力啊 想清楚重點幾嚴重啦

引用:
原帖由 044044a06 於 2019-9-11 09:43 PM 發表

竟然唔係怪員工?員工返工應該做份內事,宜家公司拆陣導致得失另一班人
哩個時候打工既最緊要唔好起返工時表達意見 收工做返自己冇所謂
員工可以有自己立場
現在係公司拆錯陣
公司如果唔想得失任何一方,可以發聲明話公司並無任何政治立場,但會尊重員工們各方面的立場。公司只致力為市民提供健康食品服務。公司成立至今x年一直為香港市民提供健康食品,希望各界繼續支持。

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 10:02 PM 發表

死得啦 有這樣簡單我使早一年提你們? 現在是考慮到台灣佬當選美國總統後玩弄他的一切手段達到台獨 是美國總統權力啊 想清楚重點幾嚴重啦
不要成日想埋d小朋友思維啦 好危險好多危機的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 富加美 於 2019-9-11 08:47 PM 發表

啱喇曱甴火氣大飲多d24味啱架喇。
曱甴可以搵自由西降火,爽過飲廿四味

戰必勝,攻必克

回覆 引用 TOP

得罪中國真係冇運行

回覆 引用 TOP

攬炒成功

回覆 引用 TOP

本來想買鴻福堂禮卷送去旺角警署畀班阿sir換湯水滋潤吓,要轉陣買健康工房了。

願平安歸警察
願監倉歸暴徒
鴻福堂 game over 

一個鏡頭在這背後總會帶疑慮
而真相要問誰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-11 09:20 PM 發表

唔敢出facebook
人講人話,鬼講鬼話,到最後兩邊不討好。

回覆 引用 TOP

現在搞到兩面不討好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 09:34 PM 發表

如果楊安澤當選美國總統必定聲明台灣是獨立國家 而且派美軍到台準備和大陸開戰
楊安澤之怒 台灣獨立之子 看來台獨機會大增
台灣按捺不住了 台獨的最大機會來了 大陸請接招 台灣宣告成為神獨立國家 ...
楊安澤當選美國總統??你講乜9?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香情 於 2019-9-11 10:02 PM 發表

員工可以有自己立場
現在係公司拆錯陣
公司如果唔想得失任何一方,可以發聲明話公司並無任何政治立場,但會尊重員工們各方面的立場。公司只致力為市民提供健康食品服務。公司成立至今x年一直為香港市民提供健康食品,希望各界繼續支持。 ...
其實果個moment講咩都拆唔掂
始終咁多人 d人上網再加多幾句 又成班人抵制
宜家就係是但一方要你完全表示立場 撐果邊
好似國泰大刀闊斧斬根一樣解唔到大陸人既諗法

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]