• 瀏覽: 87,040
  • 回覆: 596
  • 追帖: 3
本主題由 kingofwind 於 2019-9-15 05:39 PM 關閉
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-9-11 08:21 PM 發表

https://inews.hket.com/article/2 ... E6%96%B0%E8%81%B2%E ...
同呆灣一撚樣  商業藝人成為受害者   港台2毒 害人不淺!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
恭喜黃人又下一城

回覆 引用 TOP

我以前做過鴻福堂,依家絕對深黃加仆街、部份伙計更有份參與光復行被擺上youtube,啲hr 為擦老細鞋剝削員工、而衞生麻麻、小心飲豬毛。。。鴻福堂!話緊你呀,等睇你地仆街😆恭喜唒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shellgas 於 2019-9-12 03:05 PM 發表

你又知黃絲做
可能係黑絲女公關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 24681013579 於 2019-9-13 12:57 AM 發表

當你話佢地時,就會話你政見唔好帶俾家人,之後又同你講良知,成班都忽上腦
龍門隨意擺,反暴力,但自已支持d人先最暴力

回覆 引用 TOP

搞公關果個係咪傻架 炒得啦
14億市場唔要,揀700萬市場? 

啊啊啊啊

回覆 引用 TOP

要求鴻福堂每間分店嗌打倒曱甴,以表精忠。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 21:35 發表

楊安澤將會表示 所有美國盟友 必須承認台灣為獨立國家 如果中國不承認 將對中國禁止所有貿易而且軍事制裁 這是楊總統有可能的台獨任務
醒咗未?

炒股無需太高深的技術,記住人多的地方不要去,然而大部分人恰恰相反。
我盯上了1029hk鐵貨

回覆 引用 TOP

所以千萬不要講錯嘢,如果阿爺想你執,半年便可收你皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 21:40 發表

中央請接招
一個白癡出來亂說的一通就有中央來回應?你以為中央與你哋一樣好得閒咩?

炒股無需太高深的技術,記住人多的地方不要去,然而大部分人恰恰相反。

回覆 引用 TOP

番大陸啦🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-11 21:51 發表

細路仔 美國背後大佬用台獨推動人權法 凍結全中國包括香港所有官員歐美所有資產及美債渣 美國立即發動整個北約攻你都得 你一個兵都出不到阻止台獨 ...
睇來你的想法就是曱甴喪尸的想法,智商真是個好東西。

回覆 引用 TOP

鴻福堂老細好野,冇大陸生意做,香港人支持你,一陣買番支飲下

跪唔切

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]