• 瀏覽: 12,640
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-9-11 09:06 PM 發表

千萬買老爺樓=投資鹹水海冇分別
市價就係市價.
食得起千萬既人, 點會傻.

積極建茶倉, 閒來泡茶湯.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
向上劈!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-9-11 09:05 PM 發表

咁D樓咪仲貴
既然ching覺得樓價會因此更貴,甘就好嘞!
希望儘快通過“土地收回條例”,十年推二十萬個公營房屋。
樓價升高d, 等ching賺多d.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ksgchung 於 2019-9-11 10:09 AM 發表

我見呢邊消息比較單一 貼下唔同聲音對forum 會健康啲~

美孚新邨錄劈價17%成交個案。利嘉閣地產美孚分行(A組)高級市務經理鄧偉健表示,該行新近促成美孚新邨6期蘭秀道38號高層C室單位的二手成交個案,實用面積約678方呎,建築面積約906方呎,採三房一套間隔。單位放盤約2個月,由叫價1,150萬元減至950萬元交吉易主,減價200萬或約17%,折合實用面積呎價約14,012元,折合實用面 ...
丟,建尺一萬好L貴,算好價

回覆 引用 TOP

好低質,實尺建尺都未分到,斷章取義.

回覆 引用 TOP

又殘又舊,依個價比多佢啦

回覆 引用 TOP

太舊!

謝謝你們付出的一切, 我們幸福並感激着.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ksgchung 於 2019-9-11 10:09 AM 發表

美孚新邨錄劈價17%成交個案。利嘉閣地產美孚分行(A組)高級市務經理鄧偉健表示,該行新近促成美孚新邨6期蘭秀道38號高層C室單位的二手成交個案,實用面積約678方呎,建築面積約906方呎,採三房一套間隔。單位放盤約2個月,由叫價1,150萬元減至950萬元交吉易主,減價200萬或約17%,折合實用面積呎價約14,012元,折合實用面 ...
嘩劈到10000 😂😂

很想要吧

都係貴,買唔起

回覆 引用 TOP

有多個物業在手、一個仙都唔會減、實力的表現,

回覆 引用 TOP

Mola

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ksgchung 於 2019-9-11 10:09 發表

這次成交價好似仲貴過平均呎價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-9-11 22:51 發表

嘩劈到10000 😂😂

很想要吧
到這價就考慮入

回覆 引用 TOP

typo error!  mistakenly or intentionally?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]