• 瀏覽: 19,675
  • 回覆: 106
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-9-11 01:15 AM 發表

傾你老美咩,Google入到中國未?
美企 Google, telegram、Facebook、Federal Express皆已成為政治攻奸工具。

中國禁用,發展自己的社交工具,自己的衛星定位、量子通訊、軍事武器,實在太有遠見。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
熱賣及精選
引用:
原帖由 50578696 於 2019-9-11 01:14 AM 發表

李克強晤訪華美企代表 稱中國對內外資企業一視同仁
2019-09-10 HKT 21:13

李克強下午在中南海紫光閣,會見到北京出席中美企業家對話會的美方代表。(美聯社)
國務院總理李克強說,中美兩國分別是世界上最大的發展中國家及發達國家,兩國存在廣泛共同利益,雙方應按照兩國元首達成的共識,本著平等和相互尊重的原則,求同存異,找到雙方都可以接受的辦法,解決分歧。
...
一個賣國賊,,係美國貿易戰威脅下, 居然不是應戰, 打到美國求和, 而係甘願出賣國家, 退讓國家利益, 呢度一堆漢奸係度叫好, 無恥呀。

回覆 引用 TOP

黑仔強又出口術

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-9-11 01:15 AM 發表

Google 一直在中國無走過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 喵一喵 於 2019-9-11 06:49 AM 發表

講左幾多次會傾得成呀!
結果呢
之前嗰啲喺傻侵講嘅,呢次要總理講,會唔會真喺有機呢?

回覆 引用 TOP

中國先讓一步,睇下美國點回應,應該仲有排傾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hihi198956 於 2019-9-11 02:24 AM 發表

夾番你地兩三千點先,跟住又要再殺架啦。
Wtf😭👎🏻打屎里

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-9-11 05:58 AM 發表

总理呢排真係日日上报喎!唔知係纯粹巧合还是表示領導工作分配有咗啲咩变化。
不是啊,这种事情本来就归总理管。总理是内当家。主席主要是外交和军事。国内事务没有原则性问题通知习主席就可以了。

傾你老美

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Michelwang 於 2019-9-11 08:18 AM 發表

不是啊,这种事情本来就归总理管。总理是内当家。主席主要是外交和军事。国内事务没有原则性问题通知习主席就可以了。
明白!
只係好奈無听到有关总理嘅报道

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-9-11 08:29 AM 發表

明白!
只係好奈無听到有关总理嘅报道
国内在改革,另外国内的领导人从来都很低调。前几年高调是推销高铁和一路一带还有亚投行。

引用:

白痴仔,如果Google 願意遵守大陸法律,幾時到入得到啦, onL79😂😂

引用:
原帖由 Michelwang 於 2019-9-11 08:33 AM 發表

国内在改革,另外国内的领导人从来都很低调。前几年高调是推销高铁和一路一带还有亚投行。
相对上一任期及几位前总理,最近李总理好象特别低调

引用:

美國自己仍然公佈唔到華為點危害佢國家安全,都禁咁多嘢

你自己check下乜嘢叫稜鏡計劃

同埋google係傾唔掂自退囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 76banana 於 2019-9-11 08:35 AM 發表

白痴仔,如果Google 願意遵守大陸法律,幾時到入得到啦, onL79😂😂
師兄講得好
竟然可以有人話我要你個市場但唔要遵守你o既法律, 咁同搶有乜分別, 笑死人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]