• 瀏覽: 19,676
  • 回覆: 106
  • 追帖: 4
总理呢排真係日日上报喎!唔知係纯粹巧合还是表示領導工作分配有咗啲咩变化。

熱賣及精選
超高規格接見,雖然講嘅都係舊調,但推動商界反對特朗普有積極作用,特朗普啱陣前炒最高軍師,內部分裂已經爆炸,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-9-11 01:15 AM 發表

傾你老美咩,Google入到中國未?
Google入到中國,咁下一個反乜乜、反物物嘅暴動國,咪中國囉!

本人並無持有任何金融、投資牌照,一切投資意見只代表本人立場,不代表任何投資機構,所有投資意見只用作學術討論研究。投資涉及風險,千萬不要跟我照買,投資上所有損失須自己負責。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-9-11 01:15 AM 發表

有病就去食屎啦

角力中、一定傾得成、遲早的事!

回覆 引用 TOP

股市升好少?

回覆 引用 TOP

唔理真假,講完起碼升返幾百點先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 50578696 於 2019-9-11 01:14 AM 發表

李克強晤訪華美企代表 稱中國對內外資企業一視同仁
2019-09-10 HKT 21:13

李克強下午在中南海紫光閣,會見到北京出席中美企業家對話會的美方代表。(美聯社)
國務院總理李克強說,中美兩國分別是世界上最大的發展中國家及發達國家,兩國存在廣泛共同利益,雙方應按照兩國元首達成的共識,本著平等和相互尊重的原則,求同存異,找到雙方都可以接受的辦法,解決分歧。
...
成段野完全無話中美會傾得成

回覆 引用 TOP

講左幾多次會傾得成呀!
結果呢

引用:

你吾知老美例外。

回覆 引用 TOP

希望.今日會大升。

回覆 引用 TOP

中美冇得倾的,大家都只是做戲做市

回覆 引用 TOP

美國都話會傾得成只係要用幾多年時間傾。。

回覆 引用 TOP

引用:

Google禁咗search啲fake news sites 未?

回覆 引用 TOP

插呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]