• 瀏覽: 19,608
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 niceowlowl 於 2019-9-10 10:48 PM 發表

又係aa作野sell客……哈哈
依個太明顯了地慘商技窮?一係學會得豐咁請幾個代理記者面前大打出手博上報囉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2019-9-11 08:59 AM 發表

都唔係催淚價,我個AA都直接同我講有啲失望
咪就係,起碼萬7蚊就叫有驚喜

回覆 引用 TOP

黎緊仲有排跌 大把新盤出 慢慢選擇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-13 08:35 AM 發表

無三房是敗筆,搞到完全無中産家庭客,所以個商場旺唔起!

你睇愛炫美,三房兩房最多,9月頭10日就做左4單2手成交,三房兩單,兩房又兩單,全部扣除SSD同全部使費之後,都有賺!滙璽至今,連一間二手成交都無聞過

...
佢開則完全唔值依個價,除四房外全開廚,廳又細又唔好用,又多2百幾戶細單位,完全係比收租客玩,唔預你長住,但開則咁細仲要扮豪宅
個商場更加唔好提,衰過格離領展場!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BBQ3336333 於 2019-9-14 12:52 AM 發表

前日睇佐,個價錢對於前兩期來講真係幾吸引,心大心細中,想聽聽各位意見,好既地方唔洗聽啦,想聽唔好既,多謝各位。
唔好有好多: 首日收票超標得個一倍,都未計發展商本身水票,反應差
地方本身附近低端人口多,南亞吸毒大媽乜都齊
樓下商場衰過領展,比附近公屋阿伯霸佔
未來附近海量供應,勢必影響樓價
開則擺明只係為收租客,冇3房,大部分只係開放式同一房,交投淡靜
附近冇乜大型發展,將來只係愈起愈多樓,升值幅度有限,加上新地一向溢價高,維修貴,長渣有風險

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-9-14 09:35 PM 發表

好詳盡分析,但樓下商場真的咁差嗎
去望一下就完全明白,樓底矮,成個場又細又窄,格離南昌薈都好過佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]