列印

[新盤] 老公:匯璽3個價其實幾吸引,諗得過!

個商場暫時仲係好細,應該有一part 未開
但個場麻麻地,民生野多,無咩會吸引到人行

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kelvin132 於 2019-9-11 09:55 AM 發表

有個副食品市場係樓下…大大陣海鮮味😅
最怕這裡遲D起樓,成個海景遮唒。

回覆 引用 TOP

定位唔係豪宅 係中高 環球量寬又黎 接近3厘回報都對投資客有吸引力 開價算克制 簡單啲 三年後下行空間唔多

回覆 引用 TOP

黎緊仲有排跌 大把新盤出 慢慢選擇

回覆 引用 TOP

新盤係多 但剛需更多 入票就實抽到架咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-11 12:09 PM 發表

地段好,2房應該租到25000左右,回報率2.5-3厘!
但係仲要計投入幾多本喎。
我地買開,樣衰舊樓,低價入,好好收。

咁當然,你應該,係大富人家啦!
羨慕,哈哈。

回覆 引用 TOP

睇生命周期囉 你十八歲我鼓勵等 結婚生小孩就不妨想多一點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2019-9-11 08:59 AM 發表
都唔係催淚價,我個AA都直接同我講有啲失望
睇來要引d曱甴去南昌,克警放殺它死,個價先肯調整

回覆 引用 TOP

個商場同領展商場差不多,唔使15分鐘行完

回覆 引用 TOP

個商場雷聲大雨點小,級數差過yoho同天晋商場好多

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 10:30 PM 發表

未,不過新地商場管理得幾好!
商場真係失望

回覆 引用 TOP

又係呢類aa帖,得閒就去搵多個客啦

回覆 引用 TOP

格間覺得一般,3座全部都係細單位,一房太少,兩房房間太細。不適合家庭居住。

V walk 真係唔好行
條路又窄 引晒隔離屋邨d人過嚟涼冷氣
唯一賣點真係得雙鐵...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lambeikiss 於 2019-9-11 04:05 PM 發表
格間覺得一般,3座全部都係細單位,一房太少,兩房房間太細。不適合家庭居住。
6座嗰間3房套工套好正,成嗰屋苑唯一一間。日後一定好搶手,亦適合家庭住吖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]