• 瀏覽: 29,556
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
都唔明D人做乜唔鐘意誠哥

D生意畀其他人做,可能仲劏得我地仲甘 

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2019-9-10 12:48 PM 發表

2000年前長實起既樓用料超好
你試過銀禧花園再講啦!

引用:
原帖由 6號6號 於 2019-9-10 07:31 PM 發表

之前就鬧佢地產霸權,幫曱甴求句情,就話香港良心,曱甴果然都係心智未成熟😂😂
地產霸權係假,如果係真,業主有乜可能大賺?

呢條老奸狗吸血鬼

回覆 引用 TOP

不一定吧?

回覆 引用 TOP

近排咁多老公老婆開貼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wwchik1955 於 2019-9-10 02:16 PM 發表

我而家住緊長江樓.82年入伙.37年啦.
97或之前的質素都很不錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:41 PM 發表

買咗佢D樓長遠都幾乎會賺錢,仲可以用來住,慳返租金。我未見過世界有公司願意賣出一種產品,用完賣返出去仲可以賺到錢?
點會有良心呀,呢個大陸燦走來香港起啲漏水樓,又壟斷超市供應令到香港人買貴嘢,叫佢滾返大陸啦

引用:
原帖由 星臣 於 2019-9-10 08:24 PM 發表

點會有良心呀,呢個大陸燦走來香港起啲漏水樓,又壟斷超市供應令到香港人買貴嘢,叫佢滾返大陸啦
海之戀600萬賣比你,可以1200萬賣出去,每年仲可以收租30萬,咁都唔算有良心?

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 08:28 PM 發表

海之戀600萬賣比你,可以1200萬賣出去,每年仲可以收租30萬,咁都唔算有良心?
當然無良啦,是問一個普通打工仔幾多年才600萬?榨乾香港人的血汗錢,正一吸血鬼

引用:
原帖由 星臣 於 2019-9-10 08:34 PM 發表

當然無良啦,是問一個普通打工仔幾多年才600萬?榨乾香港人的血汗錢,正一吸血鬼
打工仔買了便賺600萬喎?放血鬼呀!

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 08:37 PM 發表

打工仔買了便賺600萬喎?放血鬼呀!

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-10 01:38 PM 發表

浪翠園
不是長實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星臣 於 2019-9-10 08:39 PM 發表

你諗清楚,用40蚊去Starbucks買杯咖啡飲,飲完可以用80蚊賣返出去,有咁好的公司咩?

我估佢寫錯狼心至真既!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]