• 瀏覽: 29,252
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
大家還記得賣麗港城時的白手黨、飲管幫,印象中只有他賣樓才出現這情況,當年十多歲都排隊買他的樓,可想而知江湖人士幾喜歡他的樓。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-10 02:04 PM 發表

幸福不是必然架,北角海旋,2018年PY、雲滙,應該都有排坐
坐到正一正既應該係預半餐
$18000/尺山卡啦,鳥不生蛋

回覆 引用 TOP

5樓變地下,內籠三尖八角,鑽石聽呢D都係佢杰作,青衣面壁藍澄灣起完咗先係前面起酒店,十真係好有良心。佢D仔仲P K。呢個世界真係無報應呢回事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 david-33 於 2019-9-10 03:59 PM 發表

請長實以身作則,做個榜樣先,送樓比未來主人翁啦
李生講緊佢幾個孫係社會未來主人翁咋!

你認為佢d孫未來係主人,定廢青係主人?廢青認時都唔怕醜。

回覆 引用 TOP

屎臭居

回覆 引用 TOP

香港人反天反地,就是不会反资本家

回覆 引用 TOP

你班新鴻基打手成日唱衰長實起發水樓唱足幾十年
如果佢起果d真係發水樓鬼有人買咩
你地八痴都唔好當個個都係八痴啦

又要邦老細做勢、地產佬呢排哋屎、吾怪得理+X都出黎吹水啦!

回覆 引用 TOP

垃圾天水圍嘉湖山莊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:41 PM 發表

買咗佢D樓長遠都幾乎會賺錢,仲可以用來住,慳返租金。我未見過世界有公司願意賣出一種產品,用完賣返出去仲可以賺到錢?
仲有樣產品呀,爛周妹!
就係你塊 hi呀,俾人用完又可以每次賣番二,三十蚊🤣🤣

回覆 引用 TOP

長實起既樓用料超好,又有奇蹟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:49 PM 發表

依家都好呀,海之戀好靚呀!
爆屎渠都靚?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:41 PM 發表

買咗佢D樓長遠都幾乎會賺錢,仲可以用來住,慳返租金。我未見過世界有公司願意賣出一種產品,用完賣返出去仲可以賺到錢?
日出康城,對住一片綠,心曠神怡😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-9-10 01:52 PM 發表

佢吸少d香港人血起少d納米奇則樓都多L謝佢佢叫放過班年輕人佢哋坐晒監仲邊有人做樓奴供養佢子孫呀
係。佢边係好人,三父子作惡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-9-10 01:55 PM 發表

首富唔係個個有資格做,要不怕強權,堅持良心才可以被公認!城哥當之無愧!
之前就鬧佢地產霸權,幫曱甴求句情,就話香港良心,曱甴果然都係心智未成熟😂😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]