• 瀏覽: 29,279
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2019-9-10 12:48 PM 發表

2000年前長實起既樓用料超好
我住長實樓!好到你估唔到!

回覆 引用 TOP

原來係sell爆屎渠之戀…

回覆 引用 TOP

真係如雷灌耳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2019-9-10 12:48 PM 發表

2000年前長實起既樓用料超好
你on79啦,麗繩花園1至3期,當年入伙幾年已經多層漏水變成習慣。
唔信你去睇下樓,叫業主將廁所假天花攞開。。。

佐敦講景瘋收樓時,嘩,豪宅喎室內每處門框,應該貼住牆身的,但實情係距離牆身足有1cm以上。。。一隻手指放得落。

人講你又講,等如啲白痴仔話7,80年代港英時期好民主一樣只係廢up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2019-9-10 03:48 PM 發表

坦白講 海之戀真係無漏水問題 今次ck落足心機搞好呢樣 你睇咁多驗樓好少話有漏水就知 而爆渠都係俾樓上裝修塞晒d廢料入渠塞爆 都係單一事件 停電都係樓下商場裝修時影響 都係試過一次咁大把 新樓黎講今次已經有進步 當然 佢d手工仲有改進空間 但平左俾你 你可用差價豪裝都仲得 如果俾shk起 貴佢二千蚊一呎咪又係羊毛出自羊身上 ...
起撚左半個世紀既樓,而家先話有少少進步,仲好意思講

回覆 引用 TOP

誠哥只係咁二發吓噏風掉兩粒喉糖落地畀你啲廢青舐吓,佢之前嘅「港人吸血鬼及最無良顧主」嘅稱號就啅一聲咁被抺得一乾二淨!廢青真係冇腦到一個點!

咁成哥請曬班撲街1

回覆 引用 TOP

咁成哥請曬班撲街就得啦

回覆 引用 TOP

長實!好過信和小小

回覆 引用 TOP

英磅升左.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hpyforever2013 於 2019-9-10 02:52 PM 發表

沙士時,天水圍嘉湖山莊小業主撻訂,求祥江不要追差價,回覆是合約精神,合情合法,一定會追到底。當年他窮追猛打,為何現今要輕縱犯法人。
做生意叻嘅人,有幾多個唔係戲精。

回覆 引用 TOP

食業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:49 PM 發表

依家都好呀,海之戀好靚呀!

唔單止屎之戀正,名城都唔差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hpyforever2013 於 2019-9-10 02:52 PM 發表

沙士時,天水圍嘉湖山莊小業主撻訂,求祥江不要追差價,回覆是合約精神,合情合法,一定會追到底。當年他窮追猛打,為何現今要輕縱犯法人。
應該97時,不是沙示。黎天王賣樓嗰期。

回覆 引用 TOP

一句“網開一面“個個都話佢好, 不如成哥講“趕盡殺絕“啦睇下又點

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]