• 瀏覽: 29,277
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
唔係話?只聽講唔好,

良心不是自己講的!人地話就真d。

回覆 引用 TOP

支持長實捐晒旗下物業比未來主人翁 !

引用:
原帖由 david-33 於 2019-9-10 03:18 PM 發表

買就得,反正10年後都係賺,貴買貴賣!

引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-10 03:11 PM 發表

唔係話?只聽講唔好,
價格最誠實,10年前買真係大賺一筆!

以為講緊黃埔花園同埋嘉湖山莊……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蘭州妹 於 2019-9-10 12:41 PM 發表

買咗佢D樓長遠都幾乎會賺錢,仲可以用來住,慳返租金。我未見過世界有公司願意賣出一種產品,用完賣返出去仲可以賺到錢?
點都比爛洲樓好

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sk3603 於 2019-9-10 02:47 PM 發表

又漏水,又爆屎渠,又成座冧電,都好
坦白講 海之戀真係無漏水問題 今次ck落足心機搞好呢樣 你睇咁多驗樓好少話有漏水就知 而爆渠都係俾樓上裝修塞晒d廢料入渠塞爆 都係單一事件 停電都係樓下商場裝修時影響 都係試過一次咁大把 新樓黎講今次已經有進步 當然 佢d手工仲有改進空間 但平左俾你 你可用差價豪裝都仲得 如果俾shk起 貴佢二千蚊一呎咪又係羊毛出自羊身上

屎之戀~~

諗起都想嘔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 david-33 於 2019-9-10 03:18 PM 發表

誠哥先知先覺,呢十年八載都唔再點喺香港買地,大陸亦撤資,跟住早兩年知道年青人鼓譟,已經每個dse考生每人派五千,過萬人受惠,再加其他獎學金,所以年輕人聽佢話。今次佢叫後生仔諗一諗以和為貴,當堂收手淨曬。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2019-9-10 03:54 PM 發表

誠哥先知先覺,呢十年八載都唔再點喺香港買地,大陸亦撤資,跟住早兩年知道年青人鼓譟,已經每個dse考生每人派五千,過萬人受惠,再加其他獎學金,所以年輕人聽佢話。今次佢叫後生仔諗一諗以和為貴,當堂收手淨曬。 ...
叫個佢個 海愛頌 送比未來主人翁啦,幫下d 未來主人翁一下啦 ! 

回覆 引用 TOP

請長實以身作則,做個榜樣先,送樓比未來主人翁啦

李生賣嘢千祈唔好接, 輸多過贏

請長實幫下未來主人翁,支持長實捐晒旗下物業比未來主人翁 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2019-9-10 12:48 PM 發表

2000年前長實起既樓用料超好
2k後,地產部由鉅記主理,講成本效益

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]