[樓市分析及CCL] D樓價幾乎冇跌過咁濟

點買

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 一劈屎 於 2019-9-10 12:42 PM 發表

真係架! 如果出“緊急法”,樓市爆升。
甘揸Cash既就慘啦

希望林鄭狠心 d 啦
緊急法加老解,樓市一定爆升

939, ES8

回覆 引用 TOP

問題係有樓班人,有一半以上唔洗返工!
你失業,樓市都唔會有事

睇睇人仔同金價兩大商品,相信可以找到答案

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 九劍 於 2019-9-10 03:59 PM 發表

屎之戀  諗起都想嘔
諗多左啦,大把屋苑爆過C渠,根本0影響

點解會跌?

回覆 引用 TOP

死城一角!炒人末到高潮

回覆 引用 TOP

比舊年高位跌一成
但仍比兩年前買高兩成

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咖啡因眼淚 於 2019-9-10 11:35 AM 發表

岩岩行經地產舖
八下近期香港咁大件事
樓價有冇回落
點知睇見海之戀果d,仲係企到好硬
跌都冇跌過
真係犀飛利,香港d樓價真係硬過我哋條命
香港而家有七百幾八百萬人,仲每日加150,樓價邊會跌!!
賤賣只係小部分突然無錢供嘅業主

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

梗係無跌啦,唔通話你知大劈價咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ATA6038 於 2019-9-10 05:21 PM 發表

問題係有樓班人,有一半以上唔洗返工!
你失業,樓市都唔會有事
壓力測試 作用何在
係畀嗰啲再職者
用㗎
供樓即時還債
按揭貸款即時借錢

回覆 引用 TOP

根本冇跌過

回覆 引用 TOP

睇黎你條命都好短,周街劈價你都唔知

回覆 引用 TOP

叫貴2成減果半成

https://www.facebook.com/post80sdy

回覆 引用 TOP

無升已經係跌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。