引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:55 PM 發表




乜你在場咩,你知道發生咩事,條靚仔冇參加非法集會呀,冇出過手打差人,唔係又扮街坊,黑衫變白衫, 賊贓嫁禍你哋班曱甴就會做得出 。
你條扑街歪理當真理,上撚曬腦,唔死都冇撚用 ...
首先,有線電視已經播出了那男仔的片子,没有做過任何犯法的事,
第二,咁你又在場咩?你又看到那男仔如你口中所做一切?
第三,就算當佢有做,個警察就可以插贓嫁禍咩?
   我不會再同一個是非不分的人再說下去,但我今天總算有收穫,比我看到一個那麼不知所謂的人,為了支持某一種人,良心,人格全不要的人,對不起,我都不知應該稱呼你是人還是畜牲,太高興認識到你,再見了!

[ 本帖最後由 樣衰AMY 於 2019-9-13 12:06 AM 編輯 ]



引用

被引用(1)
你發花癲就死返去連登,係人都知黑箱作業黑媒報道失實偏幫班仆街,幫到出曬面斬頭斬尾, 你咁肯定賊贓嫁禍,啲嘢係嗰條靚仔呀。
831當日都有報導班仆街打完差人,衝落地鐵黑衫換白衫,扮街過,咁佢哋又係你口中所講無犯法, 插贓嫁禍㗎。
你條白痴婆, 唔怪之得你自認樣衰,原來係曱甴,又嚟老作屈人



引用