引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:26 PM 發表




你真係唔配做人呀,做曱甴啦仆街,無警察嚴正執法,香港一早畀班扑街玩完。
警察拉你哋班仆街,係拉得對,係你班扑街有人唔做,做曱甴同黑媒聯手屈警察係事實,做假文宣係事實,沒有黑警都係事實, 不知幾想警察打撚班扑街,你死返去連登, 繼續違背良心做曱甴 ...
咁請問那男仔做了什麼犯法的事?
警察打爆頭和擠贓嫁禍都是對的?
如有一天你的親人坐地鐵之後同個男你一樣遭遇是否又是應該的,低死?
  係咪所有唔想認同的事實就是假的,做人做到你,真的是非不分,真可憐!
此刻我真的好想看一看你的樣子,看一看一個没良心,没人性的人是怎的樣子!

[ 本帖最後由 樣衰AMY 於 2019-9-12 11:39 PM 編輯 ]



引用

被引用(1)
你有病就睇醫生啦,成日埋沒良心喺度講大話,係人都知發生咩事,心照啦,地鐵嗰單嘢, 係人係曱甴一眼就睇得出啦,犯咗法就係犯咗飯唔好喺度吠。