引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:07 PM 發表




你眼盲心盲全盲,尋晚你哋班仆街出手打市民,唔好同我講話冇呀,畀人屈呀。
你哋班仆街出嚟搞事,就預咗畀人拉啦,唔好同我講話你哋冇做錯事,冇犯法,非法集會已經係犯咗法㗎。 ...
你有冇正常人腦,
首先係你貼子講冇黑警,我就比左你睇片証明有黑警亂打人和插臟嫁禍,咁即是你話冇黑警是錯啦!
另外,你講尋晚你哋班仆街出手打市民,如是真的,咁咪警察拉人啦,没問題呀,同個藍色衫男仔比人打同插臟嫁禍是2件事,又不是那男仔打人,唔通有人打劫,你就求其找另一個人打和插臟嫁禍?
第三,個藍色衫男仔是地鐵里比人打,何來非法集會?唔通坐地鐵係非法集會?
   人可以有不同政見,但人格,人性,公義都失去,就不配做人!

[ 本帖最後由 樣衰AMY 於 2019-9-12 11:18 PM 編輯 ]



引用

被引用(1)
你真係唔配做人呀,做曱甴啦仆街,無警察嚴正執法,香港一早畀班扑街玩完。
警察拉你哋班仆街,係拉得對,係你班扑街有人唔做,做曱甴同黑媒聯手屈警察係事實,做假文宣係事實,沒有黑警都係事實, 不知幾想警察打撚班扑街,你死返去連登, 繼續違背良心做曱甴