港鐵要免車費半年先可以平民憤!

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-12 09:54 PM 發表

要求犯過法嘅黑警同777立即去自首,先可以平民憤
你係柒唔係扮,犯法係班暴民,死曱甴。
沒有黑警,只有黑媒同暴民。

熱賣及精選
引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 10:08 PM 發表

你係柒唔係扮,犯法係班暴民,死曱甴。
沒有黑警,只有黑媒同暴民。
咁個日個穿藍色衫無啦啦比人打到爆頭係咩?之後個黑警仲質左一個黑色物體到那已昏迷的藍色少年背包里,插贜嫁禍,唔通咁都係白警?

https://www.facebook.com/groups/buyeasyjob/permalink/2442357249309763/?hc_location=ufi

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-12 10:17 PM 發表

咁個日個穿藍色衫無啦啦比人打到爆頭係咩?之後個黑警仲質左一個黑色物體到那已昏迷的藍色少年背包里,插贜嫁禍,唔通咁都係白警?

https://www.facebook.com/groups/buyeasyjob/permalink/2442357249309763/?hc_location=ufi ...
你收皮啦,暴民唔屈人都貪笑
暴民喪心病狂,放火打人,搭車唔畀錢,乜衰野都做得出。

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2019-9-10 01:35 AM 發表

示威者應該休息幾星期,看看政府有沒有進一步回應。
回應你老母都傻啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 10:46 PM 發表

你收皮啦,暴民唔屈人都貪笑
暴民喪心病狂,放火打人,搭車唔畀錢,乜衰野都做得出。
你隻眼係咪盲的,成段片都扮駝鳥看不到,做人可以有自己立場,但明明白白事實放在面前,有線新聞都播埋出來個男仔没有做過任何犯法的事,你都可以強化自己永遠是對的,咁冇人性都係第一次見!

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-12 10:56 PM 發表

你隻眼係咪盲的,成段片都扮駝鳥看不到,做人可以有自己立場,但明明白白事實放在面前,有線新聞都播埋出來個男仔没有做過任何犯法的事,你都可以強化自己永遠是對的,咁冇人性都係第一次見! ...
你眼盲心盲全盲,尋晚你哋班仆街出手打市民,唔好同我講話冇呀,畀人屈呀。
你哋班仆街出嚟搞事,就預咗畀人拉啦,唔好同我講話你哋冇做錯事,冇犯法,非法集會已經係犯咗法㗎。

引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:07 PM 發表

你眼盲心盲全盲,尋晚你哋班仆街出手打市民,唔好同我講話冇呀,畀人屈呀。
你哋班仆街出嚟搞事,就預咗畀人拉啦,唔好同我講話你哋冇做錯事,冇犯法,非法集會已經係犯咗法㗎。 ...
你有冇正常人腦,
首先係你貼子講冇黑警,我就比左你睇片証明有黑警亂打人和插臟嫁禍,咁即是你話冇黑警是錯啦!
另外,你講尋晚你哋班仆街出手打市民,如是真的,咁咪警察拉人啦,没問題呀,同個藍色衫男仔比人打同插臟嫁禍是2件事,又不是那男仔打人,唔通有人打劫,你就求其找另一個人打和插臟嫁禍?
第三,個藍色衫男仔是地鐵里比人打,何來非法集會?唔通坐地鐵係非法集會?
   人可以有不同政見,但人格,人性,公義都失去,就不配做人!

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-12 11:17 PM 發表

你有冇正常人腦,
首先係你貼子講冇黑警,我就比左你睇片証明有黑警亂打人和插臟嫁禍,咁即是你話冇黑警是錯啦!
另外,你講尋晚你哋班仆街出手打市民,如是真的,咁咪警察拉人啦,没問題呀,同個藍色衫男仔比人打同插臟嫁禍是2件事,又不是那男仔打人,唔通有人打劫,你就求其找另一個人打和插臟嫁禍?
第三,個藍色衫男仔是地鐵里比人打,何來非法集會?唔通坐地鐵係非法集會?
   人可以有不同政見,但人格 ...
你真係唔配做人呀,做曱甴啦仆街,無警察嚴正執法,香港一早畀班扑街玩完。
警察拉你哋班仆街,係拉得對,係你班扑街有人唔做,做曱甴同黑媒聯手屈警察係事實,做假文宣係事實,沒有黑警都係事實, 不知幾想警察打撚班扑街,你死返去連登, 繼續違背良心做曱甴

引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:26 PM 發表

你真係唔配做人呀,做曱甴啦仆街,無警察嚴正執法,香港一早畀班扑街玩完。
警察拉你哋班仆街,係拉得對,係你班扑街有人唔做,做曱甴同黑媒聯手屈警察係事實,做假文宣係事實,沒有黑警都係事實, 不知幾想警察打撚班扑街,你死返去連登, 繼續違背良心做曱甴 ...
咁請問那男仔做了什麼犯法的事?
警察打爆頭和擠贓嫁禍都是對的?
如有一天你的親人坐地鐵之後同個男你一樣遭遇是否又是應該的,低死?
  係咪所有唔想認同的事實就是假的,做人做到你,真的是非不分,真可憐!
此刻我真的好想看一看你的樣子,看一看一個没良心,没人性的人是怎的樣子!

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-12 11:31 PM 發表

咁請問那男仔做了什麼犯法的事?
警察打爆頭和擠贓嫁禍都是對的?
如有一天你的親人坐地鐵之後同個男你一樣遭遇是否又是應該的,低死?
  係咪所有唔想認同的事實就是假的,做人做到你,真的是非不分,真可憐!
此刻我真的好想看一看你的樣子,看一看一個没良心,没人性的人是怎的樣子! ...
你有病就睇醫生啦,成日埋沒良心喺度講大話,係人都知發生咩事,心照啦,地鐵嗰單嘢, 係人係曱甴一眼就睇得出啦,犯咗法就係犯咗飯唔好喺度吠。

引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:42 PM 發表

你有病就睇醫生啦,成日埋沒良心喺度講大話,係人都知發生咩事,心照啦,地鐵嗰單嘢, 係人係曱甴一眼就睇得出啦,犯咗法就係犯咗飯唔好喺度吠。 ...
男仔咁犯了什麼法,可否說明?
咁黑警插贓嫁禍唔犯法?

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-12 11:45 PM 發表

男仔咁犯了什麼法,可否說明?
咁黑警插贓嫁禍唔犯法?
乜你在場咩,你知道發生咩事,條靚仔冇參加非法集會呀,冇出過手打差人,唔係又扮街坊,黑衫變白衫, 賊贓嫁禍你哋班曱甴就會做得出 。
你條扑街歪理當真理,上撚曬腦,唔死都冇撚用

引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 11:55 PM 發表

乜你在場咩,你知道發生咩事,條靚仔冇參加非法集會呀,冇出過手打差人,唔係又扮街坊,黑衫變白衫, 賊贓嫁禍你哋班曱甴就會做得出 。
你條扑街歪理當真理,上撚曬腦,唔死都冇撚用 ...
首先,有線電視已經播出了那男仔的片子,没有做過任何犯法的事,
第二,咁你又在場咩?你又看到那男仔如你口中所做一切?
第三,就算當佢有做,個警察就可以插贓嫁禍咩?
   我不會再同一個是非不分的人再說下去,但我今天總算有收穫,比我看到一個那麼不知所謂的人,為了支持某一種人,良心,人格全不要的人,對不起,我都不知應該稱呼你是人還是畜牲,太高興認識到你,再見了!

引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2019-9-13 12:04 AM 發表

首先,有線電視已經播出了那男仔的片子,没有做過任何犯法的事,
第二,咁你又在場咩?你又看到那男仔如你口中所做一切?
第三,就算當佢有做,個警察就可以插贓嫁禍咩?
   我不會再同一個是非不分的人再說下去,但我今天總算有收穫,比我看到一個那麼不知所謂的人,為了支持某一種人,良心,人格全不要的人,對不起,我都不知應該稱呼你是人還是畜牲,太高興認識到你,再見了! ...
你發花癲就死返去連登,係人都知黑箱作業黑媒報道失實偏幫班仆街,幫到出曬面斬頭斬尾, 你咁肯定賊贓嫁禍,啲嘢係嗰條靚仔呀。
831當日都有報導班仆街打完差人,衝落地鐵黑衫換白衫,扮街過,咁佢哋又係你口中所講無犯法, 插贓嫁禍㗎。
你條白痴婆, 唔怪之得你自認樣衰,原來係曱甴,又嚟老作屈人

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。