[新盤] [全城震撼] 啟德尚珒溋即將開售 傳1房600萬起

哇,抵wo,1房600萬?屯門vcity都要啦。屯門同啟德差9條街!!!哇,好震撼

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-9-8 04:33 PM 發表

差不多係呢個價啦,乜景都無點會賣到三萬
首批通常比市價低一成,而且都是綽頭價
22000根本吾平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中自我的獅子 於 2019-9-8 05:16 PM 發表

香港唔再係安全城市,外资客沽货走资,楼市只会向下滑 只差在快or慢
有錢都唔會買港樓啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-8 04:58 PM 發表

啟德坊都係樓景多
樓景都25000之嘛傘
如果要向海出30000囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-8 04:45 PM 發表

唔系話有運動場靚靚景咩?
尚聿盈丶嘉峰匯只是啟德荒格局

跟住嘅前海航四地+跑道就完全是另一檔次,呢D先望到

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-9-8 04:48 PM 發表

畀嘉峰匯block哂啦我估都是賣22888左右
咁真的吾平
如果座底價25000折一成,正是22000左右
300呎咪6M囉

反而啟一才接近地鉄,尚嘉都是遠左

500萬就差不多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-8 03:19 PM 發表

死囉,咁oasis米即使蟹哂
首批實平,尾批又可能見三萬

正如嘉匯果單23000入貨,是尾批,嘉匯首批只是17000左右
(時間同柏O16000差不多)

啟一首批15000左右,時間同gY13000左右(10000只是一兩間)

天寰17年中17000左右,海之16000左右

現在愛炫美二手23000左右,咁后排可能只是20000左右
啟德荒二手已經座底望樓25000左右

即是啟德荒MDS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-9-8 06:26 PM 發表

咁真的吾平
如果座底價25000折一成,正是22000左右
300呎咪6M囉

反而啟一才接近地鉄,尚嘉都是遠左
利奧坊的劏房250呎都6球,貴過所謂尚珒溋

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-8 03:19 PM 發表

死囉,咁oasis米即使蟹哂
30000入預左做傻仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-9-8 06:32 PM 發表

利奧坊的劏房250呎都6球,貴過所謂尚珒溋
第一,利O坊也是真市區,當自己O運
第二,呢個可能只是綽頭價,正如海之有兩間咁大把700萬,gY有一批一萬蚊特平被C7常掛口中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-8 03:27 PM 發表

啟德仲有大把供應,grand oasis果批已經蟹左
尚嘉只是啟德荒格局
之後全部另一檔次,所以佢有佢賣冇關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongchis 於 2019-9-8 04:08 PM 發表

鬼地方,乜都無
元朗方便過佢
係呀,根本吾方便

但真市區新樓望樓就是要25000起

回覆 引用 TOP

又係咁西平

引用:
原帖由 palive 於 2019-9-8 04:30 PM 發表

2年前嘅價!好合理
嘉匯17000,天環17000,啟一15000

未係二年前嘅價

啟一果邊比尚嘉接近地鐵,
而啟一就是港人港地,只可以轉比港人。
Oasis只是比較接近地鐵,但應該三萬一様要傻仔,最多比其他啟德荒+5%

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。