• 瀏覽: 97,909
  • 回覆: 1,608
  • 追帖: 135
引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-13 11:46 PM 發表

長線升10000當然好
最怕今晚跌1000
不會跌1000吧,而且現在近熊比近牛多很多,似會繼續殺上,至少276

^^
熱賣及精選
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-9-13 11:57 PM 發表

不會跌1000吧,而且現在近熊比近牛多很多,似會繼續殺上,至少276
比喻而已

當長線升2000
今晚跌200

這裡從來都是極短線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-13 11:48 PM 發表

人仔已升至7.03
恆美差距持續收窄
恆期已強過較早時段
亦到了即晚最右區間
同時創了月高

不是不想看好
然而亦應分段止賺見好就收
Moon cake month still have 2 more weeks, good night Bo ching.

引用:
原帖由 PTDTDDW 於 2019-9-14 12:00 AM 發表

Moon cake month still have 2 more weeks, good night Bo ching.
Long time no c P bro
Happy mid-autumn festival
Holding what now

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-14 12:04 AM 發表

Long time no c P bro
Happy mid-autumn festival
Holding what now
Still holding last night BUY BACK bear at IG 27200, and today DT won 80 points, so, the bear cost now is IG 27280.

引用:
原帖由 PTDTDDW 於 2019-9-14 12:10 AM 發表

Still holding last night BUY BACK bear at IG 27200, and today DT won 80 points, so, the bear cost now is IG 27280.
Wow not bad
P bro have so much confidence on keeping them during weekends
See u next Monday
Goodnight

引用:
原帖由 PTDTDDW 於 2019-9-14 12:10 AM 發表

Hope tonight IG close under 27299 .

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2019-9-14 12:12 AM 發表

Wow not bad
P bro have so much confidence on keeping them during weekends
See u next Monday
Goodnight
Goodnight Bo Ching, have a Happy festival weekend.

回覆 引用 TOP

早晨。
好友來電問我,為何昨晚全部平倉? 不是看好嗎?
只有ㄧ個原因,窗外公園高唱和平之歌, 響徹雲霄,我驚週末有不合作之舉,所以平倉。

引用:
原帖由 pangyip 於 2019-9-13 09:42 PM 發表

看看週線圖,雙底如成立,破頸線30,000点,即撲35,000点。
所以我說還有5000点以上升幅。

彭大好有趣,愛用長線看法解答短線/超短線既疑問

知道彭大超短線都好準,昨日2xx cc 真係藝高人膽大,相信彭大應該係有啲我地老散不可能接觸到既資訊
明白有啲秘密唔講得,但都想彭大俾多啲tips點解會咁睇,讓一眾師兄姐學下野。授之以漁啊!

近日多左新手師兄姐跟彭大,彭大絕對是能力越大,責任越大呢。

(順道亦提返各位師兄姐投資責任自負)

我覺得彭大絕對有能力教導傳承下俾後輩,只是你本尊應該只打算遊戲人間吧……

引用:
原帖由 pangyip 於 2019-9-14 09:05 AM 發表

早晨。
好友來電問我,為何昨晚全部平倉? 不是看好嗎?
只有ㄧ個原因,窗外公園高唱和平之歌, 響徹雲霄,我驚週末有不合作之舉,所以平倉。
明白,但事到如今這場運動好像到了尾聲一樣,漸漸淡下來的感覺

^^
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-9-14 09:25 AM 發表

天佑香港

回覆 引用 TOP

另有不利消息,倫交所正式拒絕收購,我當然希望下週低開,越低越好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-9-14 09:25 AM 發表

唔好咁老定住,可能只係中秋效應...

回覆 引用 TOP

真的沒有內幕消息,秘技,只憑現場觀察就有收穫。
以前股民積極買入,我都在此公布我已沽空。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]