• 瀏覽: 321,673
  • 回覆: 195
  • 追帖: 177
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-3 03:45 PM 發表

現貨今日終於收十字
9 哥係時候買2823 了, A股將會升到10 月中

熱賣及精選
引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2019-9-3 04:00 PM 發表

我買左花花個隻 先見你話唔好買
小米? 佢今日講左話要回購啦, 今次我睇法又唔同, 佢識同大戶講左會回購先, 咁就可能會升得到幾蚊

目標價 12 蚊

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-9-3 04:02 PM 發表

綱絡有一篇文話係真人真事:有一個老人家去飲茶 個伙記話而家d人出黎反送中都痴線 你唔犯法咪得 對住電視破口大駡 個呀伯一路食點心 一路同個伙記講:好簡單者 叫政府換晒身份證 贊成嘅攞藍色 第時犯咗法就返大陸審 反送中就換黃色身份證 第時犯咗法就係香港審...個伙記即口唔出聲 呢個方法我贊成 ...
呢個故事係幻想故事, 係黃C打飛機用
果個伙記就係當年文革在大陸做紅衛兵的, 因為俾人洗腦太嚴重覺得全世界都係佢敵人, 結果落左黎香港一直都冇出息, 成世人只係做茶樓伙記

今日的黃C就係咁, 覺得所有反對佢做既野既人都係藍C, 都係唔正常, 從而合理化自己的破壞心理

引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2019-9-3 04:03 PM 發表

係咪真嫁,ben哥唔好氹我
如果佢識同大戶再溝通多D, 分分鐘可以升番上15蚊

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-3 04:07 PM 發表

你地都走哂 得返我
我揸左2個月啦 一股未減
富達 MPF 教既, 波動市下的10 大要訣, 頭一點就係不要離場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-3 04:10 PM 發表

其實短炒都係投機 又賺得少 除非博業績/大超賣
想今日買 聽日賺好多 其實得牛熊
短炒賺錢係好虛幻既, 當日我 2018 年 (又講, 唔好意思) 兩個星期賺左 55 萬, 之後用 3 日輸番晒

引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2019-9-3 04:11 PM 發表

ben哥太誇啦又
10蚊都唔容易企穩
其實沈大師日日都叫人買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fba39e0b0695af 於 2019-9-3 04:12 PM 發表

呀爺升返唔少港女都唔郁

其實有唔少國企股呢排都跑嬴本地股

渣2.2張左右國 沽1張恆其實都值搏

本地股一日唔完一日都唔會有機會翻身 ...
阿爺70年要沖喜, 呢個升浪完全付合當年

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-9-3 04:12 PM 發表

伙記係支持大陸 我覺得呀伯個方法係好好 身體最誠實 你支持條例咪攞藍色 反對咪攞 自願嘅 任你揀 有乜問題
首先你點解會信有個阿伯會支持黃C? 乜唔係高學歷又年輕的人支持反送中嗎?
故事設計本身就係為左令你 (高學歷又年輕的人) 感覺 you are not alone, you are well supported, even by aged
第二你爭取的是什麼? 你還記得嗎? 你爭取的是你主宰的某部份人有特權嗎? 你覺得你可以成功爭取, 你的對手不會用同樣的制度壓榨你嗎? 黃C就是只見到某件事對自己利好的一面, 沒想過同樣的法則你的對手也可以用來對付你, 尤其是對手掌控了一切, 黃C 其實除了把口什麼也沒有

引用:
原帖由 fba39e0b0695af 於 2019-9-3 04:17 PM 發表

沖完之虛脫
10月齊齊跌盡都幾好
好明顯係

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-9-3 04:12 PM 發表

伙記係支持大陸 我覺得呀伯個方法係好好 身體最誠實 你支持條例咪攞藍色 反對咪攞 自願嘅 任你揀 有乜問題
你一直都忘記左話事既係邊個, 一直都以為自己是話事的人, 人家都要服從於你定下的歪理, 你快D回歸現實吧

鎗砲你唔夠人多, 人民你又唔夠人多, 而家連學識都唔夠人多, 你了解了嗎?

引用:
原帖由 非比沉常 於 2019-9-3 04:24 PM 發表

好多人一廂情願,真以為一國兩制
一國兩制係用來保持香港呢棵金仔樹的方法, 保持唔到惟有放棄

回覆 引用 TOP

A 股目標價 3150, 不過中間會有兩至三次反覆

回覆 引用 TOP

今日下午開始冇人買到衍生, 明天應該係升市

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-5 03:29 PM 發表

@benben999 @benben999  ben 哥 點解今日yahoo 同期貨系統一齊死
yahoo 今日罷工

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]