• 瀏覽: 321,568
  • 回覆: 76
  • 追帖: 177
上星期劇本係周四跌周五夾高周一返黎跌到pk

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係咪最後逃生門?

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

阿爺係咪想夾侵侵淡倉

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

9哥沽得未?

賭海無涯,回頭是岸
扶不起的阿斗

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-8-30 02:00 PM 發表

係咪有事發生
咁大嘅量沽落去
緊急法?

賭海無涯,回頭是岸
夜期又玩完

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-9-1 11:37 AM 發表

你根據邊個數據反映全港市民都唔會企黑衣人個邊呢?中共官媒現時經常掛係口邊話:14億國民都唔會支持香港現時示威活動,佢地又係邊到得出呢個數據可以代表14億國民聲音......當然,黑衣人係有唔岩同過份既地方!但身為執法者既警察,佢地就可以用過份武力或不合情理對待黑衣人或示威者?打仗既軍人對待戰俘都要遵守軍法,現時個別香港警察對待示威者行為是否有遵守到警例?當個別警察濫用武力時候,現時有邊一個 ...
中國人既政治就係winner takes all,
中國歷史由古至今都係邊個輸左就俾人抄家,
所以揸住支炮既必然會用盡一切手段去贏,
可以預見既係由呢一刻起邊個對呢個政權有唔同意見既都會被清算。

賭海無涯,回頭是岸
引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-9-2 10:44 AM 發表

睇得出林鄭唔諗住做任何野,諗住縮埋一角會等到示威者自爆。😤
我懷疑佢同侵侵一樣沽左期指

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-2 10:54 AM 發表

行緊呢個方式
9哥qq頂住唔俾落

賭海無涯,回頭是岸
好chok呀

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-9-2 10:19 PM 發表

得罪講句,你邏輯思維有問題。
我亦相信年青人最唔鍾意畀人用類似「阿叔食鹽多過你食米」來說教,反正新世代少鹽少飯唔受呢一套。大家都有年青過,我反而覺得大家應該諗吓,無論邊一個年齡層既人,都各有各既見識亦唔需要去比較邊個歷練豐富。
好多示威者都過咗16歲,佢哋清楚知道自己做緊乜追求啲乜,最後亦都需要為自己做過既野負責。
雖然美股無開,個話題又走咗去年青人示威。😤 ...
似乎大家既焦點都落係示威者而唔係政府身上。。。
當香港政府既管治水平倒退番去大陸二三線城市時,
真係好似買股票咁間公司既基本因素有變而要沽售

賭海無涯,回頭是岸
有無可能穿250但出針?

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

又吹淡風貿易戰面談有阻滯

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

大戶都學識拖呢一招,輸死時間值

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP