• 瀏覽: 324,830
  • 回覆: 10
  • 追帖: 177
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-26 10:01 PM 發表

近來成日中⋯⋯睇來我呢個post認該就快係時後真真正正咁燈一次⋯⋯⋯所以大家都係參考下好啦⋯⋯我錯左就唔好打面⋯⋯你地贏左都唔洗多謝我⋯⋯好啦⋯今日出奇地跌咁少⋯係唔係真係又會有一次反彈要來臨?⋯⋯我諗9月頭因爲短期壞消息會盡出,包括香港既內亂⋯⋯點解唔會再亂?因為今日我係街上接到一張傳單⋯⋯⋯係乜野傳單⋯⋯大家自己思考一下⋯⋯

睇好既:兩星期夾淡目標得一個目標:26999

睇淡既:今日無走既 ...
逃生門不會開,準備再跌 4000 點

引用:
原帖由 陳大文105106 於 2019-8-28 03:42 PM 發表

點解
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

回覆 引用 TOP

恆指好大獲,小心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-29 02:05 PM 發表

今日港股需結算⋯⋯ 但跟跌唔跟升⋯⋯ 非常大獲
真係好大獲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-2 12:35 PM 發表

期指
strongly strongly strongly agree agree agree with you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 直插2萬1 於 2019-9-4 02:22 PM 發表

睇下

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-4 03:30 PM 發表

記得止賺⋯⋯ 我們特首唔係咁簡單⋯⋯
agree

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-10 11:12 AM 發表

我都唔識睇⋯⋯⋯
28000 跌落黎,跌太急,大戶走得少貨,老散係 28000 少參與,無咩貨
另外,圖表頭堅底,量度升幅可達 28000, 去翻上次跌落黎個位
此外,10.1 前賀國慶,要夾死外資淡友
最後,中國經濟強勁,習主席英明領導,美國強弩之末,吸引外資,外國退休基金投資中港股市,中港股 PE 極低,公司盈利強勁,試問,那有不投資A股,港股的道理?

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-9-10 02:01 PM 發表

我本身一直都唔睇好中美會所傾得成, 如果你係一哥會唔會俾下便d人上來超越你?
我一直睇好,習主席能打仗,打勝仗,中美貿戰,中共係小打小勝,大打大勝,打落去,全中國都得益

引用:
原帖由 peterchan06 於 2019-9-10 02:09 PM 發表

我一直睇好,習主席能打仗,打勝仗,中美貿戰,中共係小打小勝,大打大勝,打落去,全中國都得益
我支持中共打落去,數字不說謊,8月外貿數字不停反升,外匯存款又升,証明對中共毫毛影響

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]