• 瀏覽: 322,865
  • 回覆: 3,887
  • 追帖: 177
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 03:50 PM 發表

270入左 尋日272溝
岩先272走左一半
依家得500幾億成交升2舊幾,真系干升咁,追入怕接火棒,沽又唔敢,真系賭大細

熱賣及精選
引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-9-13 03:55 PM 發表

依家得500幾億成交升2舊幾,真系干升咁,追入怕接火棒,沽又唔敢,真系賭大細
最神奇係scmp fake news夾升

__病__到__就__死__得__
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 03:57 PM 發表

系好Q神奇,玩magic 咁,
睇吓勁假時段想Mark高定低,睇大戶點玩

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-9-13 03:58 PM 發表

系好Q神奇,玩magic 咁,
睇吓勁假時段想Mark高定低,睇大戶點玩
好多人話係阿爺夾黎智英
等黎生無得support 前線
請不要回政治相關嘅野

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 03:39 PM 發表

係。。。今年好大機會上返30000添
十月侵侵同習大大唔通有得傾?

賭海無涯,回頭是岸
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 04:00 PM 發表

好多人話係阿爺夾黎智英
等黎生無得support 前線
請不要回政治相關嘅野
咁大威力咩?又系無聊抄作
有無留意3,4線股抄得好開心,如果抄到佢地,真系唔遠了,抄到最後用番隻QQ拓指數,咁就...呵呵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 geneVII 於 2019-9-13 04:02 PM 發表

一定返枱,次次抄高晒侵侵亞爺就出絕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 geneVII 於 2019-9-13 04:02 PM 發表

今次傾之前 浸浸肯讓步 加上又炒左鷹派国安
可能會有突破掛?
不過依家香港個市係有人托住啦
唔似之前咁

其實我覺得有兩個原因
一來係港股通 基本上 一跌到咁上下 大媽就掃貨 主要指數股/龍頭股 所以跌穿20000好難嘅事

二係依家香港人 都係買一線股為主 唔似之前 睇價值呀 邊啲PE低買邊只 所以您睇上次牛市 股仔無升過

而好多錢去支撐藍籌 一線股 所以指數其實好難大跌(大插特插)

引用:
原帖由 jamesksfc 於 2019-9-13 03:52 PM 發表

假期前趕淡友走
話係利誘好友落車又得。🤣

引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-9-13 04:15 PM 發表

話係利誘好友落車又得。🤣
咁嘅時世 仲有27000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 04:10 PM 發表

可能會有突破掛?
唔似之前咁

其實我覺得有兩個原因
一來係港股通 基本上 一跌到咁上下 大媽就掃貨 主要指數股/龍頭股 所以跌穿20000好難嘅事

二係依家香港人 都係買一線股為主 唔似之前 睇價值呀 邊啲PE低買邊只 所以您睇上次牛市 股仔無升過

而好多錢去支撐藍籌 一線股 所 ...
我諗佢大選前應該唔會想玩串個party

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 04:10 PM 發表

可能會有突破掛?
唔似之前咁

其實我覺得有兩個原因

而好多錢去支撐藍籌 一線股 所 ...
香港大部份打工仔每個月都用10%收入供緊指數股。🤣
之前都仲有好多「不問世事」放保本,上年政府睇唔過眼幫MPF佬整個懶人基本出來等班60歲以下既都去月月供指數股。

引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-9-13 04:20 PM 發表

香港大部份打工仔每個月都用10%收入供緊指數股。🤣
之前都仲有好多「不問世事」放保本,上年政府睇唔過眼幫MPF佬整個懶人基本出來等班60歲以下既都去月月供指數股。 ...
我本來都幾有信心24000有機會見一見
依家真係動搖 市底強到咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-13 03:57 PM 發表

升左小回又再升過

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

有無聽錯,money18話今日沽空佔大市成交16%?? 會唔會假期問題? 是近期少見...多左人睇好個市,再升市一步升一驚心....3,4線都抄埋。。希望唔系咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]