• 瀏覽: 23,816
  • 回覆: 123
  • 追帖: 7
未來將軍澳都好興旺,該區配套都唔錯,應該開買都係一Q清。樓價平,正。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-8-27 02:15 AM 發表

即仍有垃圾車出入?
堆填區應該無,有錯請糾正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高ling2019 於 2019-8-26 11:03 PM 發表

海景最靚應是第八期,可惜是長實投到
長實性價比强,佢投到可用低溢價入8期。筌西海之個個發。

上星期入過去,無臭味,不過地鐵班次太疏係問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-8-27 02:15 AM 發表

即仍有垃圾車出入?
現在應該係工業、建築廢料車,唔太臭不過有乜自己想啦!

引用:
原帖由 水底綠色採購 於 2019-8-26 09:22 PM 發表

每次康城賣樓都有人唱衰!麻木哂啦師兄!

臭?堆填區2014起已經停收家居垃圾,只收建築泥頭,臭味從何來昵!

康城離開堆填區3公里,荃西離墳埸2公里,康城叫堆填區,咁荃西咪叫墳場?

以為唱衰就無人買,自己儍就算,咪當人哋都儍,次次唱衰完都咁好賣,我D親朋戚友,次次都抽唔到,我都想唱衰埋一分,等佢地抽到,但又做唔出。 ...
唱得衰就好la,班hater唱左咁多年都冇用。銷售量同價都都越做越好,好定唔好自己分析,不過買康城最好時機已經過左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phmo 於 2019-8-27 08:38 AM 發表

現在應該係工業、建築廢料車,唔太臭不過有乜自己想啦!
你點知收工業、建築廢料嘅?真心問

香港同世界局勢唔穩定,長樓花期,呢口價其實唔係平

引用:
原帖由 和妳飛 於 2019-8-27 08:51 AM 發表

香港同世界局勢唔穩定,長樓花期,呢口價其實唔係平
平定貴,市場好快話你知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水底綠色採購 於 2019-8-27 08:48 AM 發表

你點知收工業、建築廢料嘅?真心問
將軍澳自2016年1月6日起只收建築廢料,賣晒報紙喎!

引用:
原帖由 kkcode 於 2019-8-25 12:39 PM 發表

康城 當然都係臭

近山, 峻瀅I 又係臭, 峻瀅II一樣臭  

臭到冤
冇米就臭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkcode 於 2019-8-25 12:39 PM 發表

康城 當然都係臭

近山, 峻瀅I 又係臭, 峻瀅II一樣臭  

臭到冤
你個臭D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phmo 於 2019-8-27 09:14 AM 發表

將軍澳自2016年1月6日起只收建築廢料,賣晒報紙喎!
咁你又話”現在應該係工業、建築廢料車,唔太臭不過有乜自己想啦!”。會有工業廢料?建築廢料,除咗泥頭,仲會有咩?

回覆 引用 TOP

以前將軍澳臭,因為處理廚餘。依家冇處理廚餘了所以已經唔臭了,唔信自己入去聞下。
依家買樓除左要錢仲要有運,我個客抽左三次都抽唔到,希望Marini比佢抽中啦。

回覆 引用 TOP

抽唔到,有錢都買唔到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]