• 瀏覽: 23,815
  • 回覆: 123
  • 追帖: 7
3A-F或3B-C有兩房, 好似幾好... 如買低層, 有無野好難頂架(如操音, 景觀)?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 高ling2019 於 2019-8-25 11:22 發表

日出康城Marini實地考察,所謂海景小心有伏,現時康城仲有無臭味?

第一批價單向海單位最高只比27樓你,小心有伏

另有無人最近入過去?仲臭唔臭?

商場是否真的可以如期2020下半年開到?

仲有條橋,好似完全未動工,2022真係會起到?

有片實地考察介紹
https://youtu.be/oBkqHMthD8k ...
荃西臭係屎尿味
康城係垃圾味+沼氣
睇個人喜好

回覆 引用 TOP

好臭

引用:
原帖由 梁凱晴 於 2019-8-25 05:45 PM 發表

好臭
最近有無入去感受過

回覆 引用 TOP

Lp6現時仲有貨嗎

引用:
原帖由 高ling2019 於 2019-8-25 11:22 AM 發表

日出康城Marini實地考察,所謂海景小心有伏,現時康城仲有無臭味?

第一批價單向海單位最高只比27樓你,小心有伏

另有無人最近入過去?仲臭唔臭?

商場是否真的可以如期2020下半年開到?

仲有條橋,好似完全未動工,2022真係會起到?

有片實地考察介紹
https://youtu.be/oBkqHMthD8k ...
有臭,商場唔掂,大把供應,唔值得買,請勿入票

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
引用:
原帖由 井底純情的採購 於 2019-8-25 08:24 PM 發表

Lp6現時仲有貨嗎
應一早賣晒了吧

回覆 引用 TOP

位置咁唔方便 不了

引用:
原帖由 山邊小小壽包 於 2019-8-25 09:18 PM 發表

位置咁唔方便 不了
都算有地鐵既,雖然班次較疏

回覆 引用 TOP

又加推

回覆 引用 TOP

臭唔臭要問個邊住客先知,近一兩年好似冇咁臭

回覆 引用 TOP

臭到仆街 係惡臭個隻 (早排入去 超臭垃圾味)
仲要有無限量供應到2025年 ,到時10萬人係入面困獸鬥。投資黎講租值底到pk ,自住真係小心身體 日日聞毒氣, 等地鐵等到 人都癲,入面咩都冇除左人。

好過荃灣,兩度都有試過示威,但將軍澳好得多 (預左有荃灣友插我……呵呵)

回覆 引用 TOP

一停地铁,十萬人食乜

超臭。。。千祈米L買呀on9

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]