侵爺: 美國吾需要中國,ig 暴跌

侵爺: 美國吾需要中國,ig 暴跌 E-mail 此主題給朋友

侵爺嬲豬,ig玩完

附件

O6hdvrD.png(260.83 KB)

2019-8-23 11:21 PM

熱賣及精選
香港都玩完

正式欖炒曱甴冇埋最後底牌,阿爺可以直接一國一制,曱甴除時送返新疆

講到咁。有無人嘗試預測一下美國下步棋係咩? 

德國股神André Kostolany 金句:「買股需要憧憬,沽貨需要理性」。
Ig跌500

引用:
原帖由 金菇豆腐湯 於 2019-8-23 11:32 PM 發表

講到咁。有無人嘗試預測一下美國下步棋係咩? 
即係大家都唔想傾,習大大地位不變,侵侵就好快俾人民拉落台 😆

一睇就知美國需要中國多d,多過中國要靠美國啦,佢都未睡醒,因住偷唔到雞呀

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-8-23 11:21 PM 發表

侵爺嬲豬,ig玩完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-8-23 11:31 PM 發表

正式欖炒曱甴冇埋最後底牌,阿爺可以直接一國一制,曱甴除時送返新疆
堅喎,今次真係好大機會一國一制,黑衣真係累街坊

ASS POON
引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-8-23 11:31 PM 發表

係所有香港人都送去新疆呀,包括你地藍色

請不要再發假消息污染討論區
美狗輸9硬啦,
我支持中國會打勝仗

我愛挑戰,熱愛長跑游水!

長跑最佳個人時間:
Asics Hong Kong 10k 2016年 35:17秒
渣打半馬2017年挑戰組 1小時17分25秒
渣打全馬2015年挑戰組 2小時52分44秒
阿爺同侵侵完美示範攬抄!

回覆 引用 TOP

激嬲侵侵大獲

引用:
原帖由 alexng_2010 於 2019-8-23 11:38 PM 發表

堅喎,今次真係好大機會一國一制,黑衣真係累街坊
唔係好愛國既咩, 咁驚一國一制既, 我支持拆關添

引用:
原帖由 殘廁強勁的弟弟 於 2019-8-23 11:38 PM 發表

係所有香港人都送去新疆呀,包括你地藍色
我返大陸先拉,你地慢慢受

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。