• 瀏覽: 14,191
  • 回覆: 71
想入票,歡迎aa,pm 回赠幾多参考

回覆 引用 TOP

加油啦

回覆 引用 TOP

想入票,歡迎aa,pm 回赠幾多参考

回覆 引用 TOP

兩房賣800萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬硬硬的結他 於 2019-8-23 04:27 AM 發表

新都城眼鏡房364尺,二手680一700萬。441尺要740萬。
新盤兩房內園650萬,460尺。
已經以低於二手價開售。
交通配套新都城蠃十條街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓盤之達人 於 2019-8-22 06:57 PM 發表

Montara一房最平係580萬

Montara最平一房係529.5萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-8-22 09:49 PM 發表

係都等埋長實第8期啦!肯定仲平
長實近來新樓質素好似麻麻

回覆 引用 TOP

自由行都不放落來,揾水買?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬硬硬的結他 於 2019-8-23 04:27 AM 發表

新都城眼鏡房364尺,二手680一700萬。441尺要740萬。
新盤兩房內園650萬,460尺。
已經以低於二手價開售。
唔好搵將軍澳同日出康城比

班銀樣好自大架 連寶林個堆樓都未比得過 就跳級踩將南。

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-8-23 12:13 PM 發表

唔好搵將軍澳同日出康城比
吾通用山頂咩?

我就係打算買將軍澳北最平嘅新都城大兩房收租。現在有個別9期兩房650萬。尺數大D。
唯要兩年後,未能即時起租。不過,可免AA佣和反收回佣,約10個月租。新都城差不多20年。

我自己9月尾才有現金港流。應該趕吾到。或許8期更早入伙。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2019-8-23 12:15 PM 發表

班銀樣好自大架 連寶林個堆樓都未比得過 就跳級踩將南。
新都城有一個內籠缺陷,就係所有原裝冷氣喉嘅平水吾夠斜。嘔水倒入室內。但20年樓,有很多換分體機和喉管時,要應付走郎天花的橫樑。617的兩房問題。

回覆 引用 TOP

感覺越賣越平有啲驚驚

回覆 引用 TOP

無海景,當然比LP6平。9期先賣T3,內園景最好,但最差向南海景。
T1,和T2,向南海景廣,但比LP6略為多望了工業邨。向北內園較接近8期和10期。吾知點開價。

越賣越平?T1和T2價單將會貴。
8期向西海景,佈局似將中,避開正望墳景。也會更貴。8期應該更早入伙。又睇吓是否需要驚驚?

趕入火山口

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右