• 瀏覽: 31,831
  • 回覆: 114
  • 追帖: 16
引用:
原帖由 寒冬硬硬的結他 於 2019-8-23 04:28 AM 發表

你錯嘞。大霧係將軍澳南。康城要是大霧,我怎能拍到這張照片。
唔知點解有好多人鍾意踩康城。。。但又講嘅唔係真。。。
大霧只係有時,其實好多地方都有霧,又唔會成日有。。。至於腰酸背痛,佢應該去驗下身。。。尤其3期向西,只會乾不會濕。。。除咗春天最濕嗰陣,但只係好短時間。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
啲人唔抵得康城咁好住

回覆 引用 TOP

最近地鐵站果期

回覆 引用 TOP

LP6

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-8-23 02:45 PM 發表

即係點?
大霧唔係代表潮濕?
有朋友本來住將軍澳
頂唔順就搬左去荃灣
佢想講    春天就全香港都大霧   唔關係咪tko 既事

違規內容

回覆 引用 TOP

有得揀就揀將南,仲住乜鬼堆填區

引用:
原帖由 最緊要有女 於 2019-8-23 03:03 PM 發表

將南有冇新樓呀

違規內容

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ktt668 於 2019-8-23 01:23 PM 發表

成日講個商場同圓方同系,人唔笑9都吠
我仲以為同太古同系添,d人成日話太古城係康城2.0,又乜鬼第三羅馬

引用:
原帖由 最緊要有女 於 2019-8-23 03:15 PM 發表

我仲以為同太古同系添,d人成日話太古城係康城2.0,又乜鬼第三羅馬
由太古由九龍站玩晒啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-8-23 02:45 PM 發表

即係點?
大霧唔係代表潮濕?
有朋友本來住將軍澳
頂唔順就搬左去荃灣
我在緻藍天睇見將軍澳南有霧和潮濕。但緻藍天沒有霧,我才能拍攝【霧鎖將南】。

仍不明白嗎?你眼中有條刺,就不會睇得真。你沒有成見,就能説得中肯。

引用:
原帖由 amypat 於 2019-8-22 07:50 PM 發表

e,乜長實特別優惠左我我都唔知既,我間二期一手價4千蚊建呎咋,圍起實呎咪5千咯,依家起碼萬二萬三啦。10年間有倍幾升幅我心足了。聽講依家d人仲話康城好低水添,明年商場開,睇黎又可以升多一浸,到時我喊夠四聲俾你聽又點話呢。 ...
我不知道以前08-09年賣多少,純粹是看昨天的星*報紙說的,不是我說。報紙上寫開盤價是大概4999元左右建面價,然後再睇中原二手網,建築呎價賣1萬元左右,所以10年升了1倍。

引用:

即係點?
大霧唔係代表潮濕?
有朋友本來住將軍澳
頂唔順就搬左去荃灣
霧鎖九龍。荃灣可能不受照片中的潮影響掛。
荃灣問題在空氣。
http://www.orangenews.hk/news/system/2017/09/01/010068908.shtml
https://www.hongkongcan.org/hk/z ... ual-quality-review/

附件

香港霧.jpg(26.52 KB)

2019-8-23 03:43 PM

fb-02-1.jpg(104.86 KB)

2019-8-23 03:43 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有女 於 2019-8-23 03:03 PM 發表

將南無新盤呢。要買新的,被迫選康城。全將軍澳賣剩蔗。開荒牛,配套差,價錢已反映。當康城成熟時,價錢也反映。緻藍天4年升超過6成時,嘉悅只近4成。新都城只有3成。中原數據有得睇。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]