• 瀏覽: 16,892
  • 回覆: 125
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-8-21 20:33 發表

華為鴻蒙 HarmonyOS 正式發布 開源平台全產品支援挑機 Android

蹺起andriod

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3141083/org/7846f8790fd213ed70430d41c92d608a.jpeg/ki1RunuYAEV--9HagmXcSWSYaehOeZ0jxhS4fsYUuH4?v=w1600r16_ ...
有大師風範,先唔打你,你要打?奉倍。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁你又誇張啲,你要知道Google並不止科技,廣告先攞你命。
「其主要利潤來自於AdWords等廣告服務」
佢鬥跨咗好多傳統廣告公司架喇
https://zh.wikipedia.org/wiki/Google

回覆 引用 TOP

support 華為,勁!

回覆 引用 TOP

要搶佔市場,先唔妤賣廣賺錢先,要以最好功能上最高速,最方便,最安全做賣點

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

恭喜恭喜,等到中國OS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ho100865 於 2019-8-21 11:33 PM 發表

當然!自己做D病毒出嚟再做返個防毒!
呢樣嘢世界知名!
乜阿巴斯基係中国🇨🇳嘅咩!

引用:
原帖由 duihight 於 2019-8-22 11:09 AM 發表

卡巴斯基實驗室(俄語:Лаборато́рия Каспе́рского;英语:Kaspersky Lab)是總部位於俄羅斯莫斯科的電腦安全公司

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 duihight 於 2019-8-22 11:09 AM 發表

請問知道乜嘢係金山軟件嗎?

回覆 引用 TOP

改個型D既名得唔得呀大佬

回覆 引用 TOP

好L憎google跟機好多冇用app但又產唔到

回覆 引用 TOP

心系華為,心系QQ

醉愛肥豬囝
胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cb600 於 2019-8-21 11:24 PM 發表

以你既羅緝,你講中文唔通又係打飛機?
你組織下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonking803 於 2019-8-21 11:02 PM 發表

https://www.infoq.cn/article/CvTfflGvaVO_4G3V3Q7N
Android 将向中国手机厂商收费?
如果每台华为手机需付谷歌 10 美元的系统授权费,那么华为每年至少需要给谷歌约 140 亿人民币,而这些成本最终都会由消费者买单。 ...
华为手机OS比谷歌成本更低

醉愛肥豬囝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ulu888 於 2019-8-21 11:35 PM 發表

自我封閉睇唔到有咩出路,自絶國際市埸
國際市埸想進入中國

醉愛肥豬囝
提示:支持鍵盤翻頁左 右