• 瀏覽: 16,924
  • 回覆: 125
  • 追帖: 2
Google,Apple 受到 AI语音私隐問题,有部份 Team shut down左。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 INVOY 於 2019-8-21 09:05 PM 發表

我一定買,支持中国🇨🇳,加油!

x 2
x4

回覆 引用 TOP

好事

回覆 引用 TOP

其實唔會,Google最大的收入來源係造謠及竊聽監控!andriod

回覆 引用 TOP

連印度,東南亞,歐洲小國都寧願買其他Sony, Samsung Android 低價機,  邊個會買呢個OS機機?
你們中國自家研發手機就是賤,打從血液中殘出來

引用:
原帖由 manhoman 於 2019-8-21 08:59 PM 發表

佢個程式碼越小越易趕得切出來扮野,佢緊係話多冇用
睇你都係電腦白癡。程式碼唔係越多越好。程式碼更簡單但做到同樣功能,先至係有更效率嘅程式碼。

回覆 引用 TOP

華為呢個系統係中國成功。
出到外國一定冇人用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 漆能懵懵食甜筒 於 2019-8-22 12:04 AM 發表

連印度,東南亞,歐洲小國都寧願買其他Sony, Samsung Android 低價機,  邊個會買呢個OS機機?
你們中國自家研發手機就是賤,打從血液中殘出來
鹽花,歐洲鹽花Ero10/Kg, 泰國鹽花10Bath/Kg.
你對IT 好熟?QQ香港人講左20幾年話抄,但香港本都想抄,但又能力。大彊係偶然定必然?香港人又葡萄,但大彊香港學生一定做吾起。原因在你剛剛所說。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-8-21 09:37 PM 發表

美國剛剛開市了 谷歌大跌一半 CEO明天飛過來同任總傾 希望華為高抬貴手。美國科技界嚇到瀨尿,侵侵宣布辭職。蘋果跌1/3 打算出鴻蒙版本。以上係習總的夢 亦係14億人的夢 繼續發吧 ...
發夢?好快夢想成真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gapgil 於 2019-8-21 09:36 PM 發表

最後會俾人發現
都係 Linux bade
Linux 芬蘭佬發明,不美國佬發明,不過,同英文字母一樣,程式用英文字母,不是中文字開發。

回覆 引用 TOP

花無百日紅

回覆 引用 TOP

支持紅毛泥

回覆 引用 TOP

華為係笑料

回覆 引用 TOP

中國嘅會爆炸

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]