• 瀏覽: 18,052
  • 回覆: 81
甘都賣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-8-21 06:58 PM 發表

今次連恆地都唔睇好元朗,拿拿臨斷手尾賣走元朗地套現,唔知會唔會進一步影響元朗樓價? 依家GY已經跌到8球野有兩房

恒地最新中期業績報告顯示,在今年7月份以47.05億元向一個獨立第三方出售新界元朗和生圍項目權益的公司股權,有關交易訂於2020年1月完成。

恒地和生圍項目早於2013年,已獲城規會批准可興建400幢3至4層高洋房恒地和生圍項目早於2013年,已獲城規會批准可興建 ...
元朗白衣人事件,都咪話唔驚嚇 .......
點會冇影響

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家變態的師兄 於 2019-8-21 07:52 PM 發表

未夠低,市價應該系5xx
5xx grand yoho?

回覆 引用 TOP

8球有兩房我同你掃哂佢 有貨PM 我

回覆 引用 TOP

南生圍呢塊地一早就要賣,真正嘅雞肋!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-8-21 07:44 PM 發表

如果將丁屋放寬高度至30層,再實施租金管制,乜野房屋問題即時解決哂
社區設施和交通怎解决?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw2 於 2019-8-21 07:27 PM 發表

有錢佬都撤資,還有鬼人買獨立屋咩,梗係放手啦,你話可起多層建築就話姐
四層高洋房未必就係獨立屋,以恆地性格,更加似一棟黐一棟嘅排屋,再上下各分兩層,左右又隔開,即係全部 1600個 duplex 而已。

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-8-21 07:44 PM 發表

如果將丁屋放寬高度至30層,再實施租金管制,乜野房屋問題即時解決哂
咁樣每個丁權值幾錢?圍村一出世嘅男丁就已經注定係千萬甚至億萬富翁嗎?

有小朋友都唔揀元朗啦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-8-21 07:46 PM 發表

屎渠層加F1,平得有道理

住元朗真係斷六親,夜街都唔洗去

回覆 引用 TOP

元天屯,玩L完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-8-21 06:58 PM 發表

今次連恆地都唔睇好元朗,拿拿臨斷手尾賣走元朗地套現,唔知會唔會進一步影響元朗樓價? 依家GY已經跌到8球野有兩房

恒地最新中期業績報告顯示,在今年7月份以47.05億元向一個獨立第三方出售新界元朗和生圍項目權益的公司股權,有關交易訂於2020年1月完成。

恒地和生圍項目早於2013年,已獲城規會批准可興建400幢3至4層高洋房恒地和生圍項目早於2013年,已獲城規會批准可興建 ...
冇得起豪宅啦,果邊已從新規劃攪公私營房屋,二千億投資大量供應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9uphero 於 2019-8-21 08:38 PM 發表

恆地呢啲垃圾發展商唔要仲好,
最好新鴻基信和太古新世界買😍😍😍
九成九內房接貨啦

回覆 引用 TOP

連登話個個月21號接你放學放工

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]