[地產新聞轉載] 【新盤出擊】日出康城9A期命名MARINI 料周內開價

【新盤出擊】日出康城9A期命名MARINI 料周內開價 E-mail 此主題給朋友

會德豐(0020)將軍澳日出康城9A期,正式命名為MARINI;會德豐地產常務董事黃光耀表示,「MARINI」取自意大利臨海城市Conca dei Marini,為著名沿海小鎮,項目提供647伙,由1房至3房間隔,另設有平台特色戶、頂層特色戶,以及「尊尚頂層特色戶。市場消息指,發展商將於日內向代理進行推介會,估計最快周內公布售價。

https://www.mpfinance.com/fin/instantp2.php?node=1566297091203&issue=20190820

評論:八期都未賣,會德豐就騰哂雞趕住賣九期,應該是會平賣。康城今次有難。

熱賣及精選
樓市gogogo,升到 25000 蚊呎?

Lohas is so good

oh no

回覆 引用 TOP

唔知幾錢呎

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

又康城?!一年賣幾次,賣極唔完咁,長實第8期一出實走價格戰

次次都賣均價14000-15000架啦  根本就係新界次等又超重供應既地區 。
呢到樓價同租金去到19幾期賣完前都唔會 有大升可能。現家計守多10年8年會好d

bikini martini marini?!?! 米L玩啦?! 重作啦屌你。。。 點買呀個名咁柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-8-20 10:17 PM 發表

會德豐(0020)將軍澳日出康城9A期,正式命名為MARINI;會德豐地產常務董事黃光耀表示,「MARINI」取自意大利臨海城市Conca dei Marini,為著名沿海小鎮,項目提供647伙,由1房至3房間隔,另設有平台特色戶、頂層特色戶,以及「尊尚頂層特色戶。市場消息指,發展商將於日內向代理進行推介會,估計最快周內公布售價。

https://www.mpfinance.com/fin/in ...
平賣???如果佢平賣,我諗之前買貴咗果D業主會去圍售樓處!!!!

回覆 引用 TOP

今期有海景,點會平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2019-8-21 10:58 AM 發表

次次都賣均價14000-15000架啦  根本就係新界次等又超重供應既地區 。
呢到樓價同租金去到19幾期賣完前都唔會 有大升可能。現家計守多10年8年會好d
Lp6 on avg 17k wo sau jai

Ng sik jau back home sleep la u

Sau jai

散水呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域清涼的蛋 於 2019-8-21 12:04 PM 發表

Lp6 on avg 17k wo sau jai

Ng sik jau back home sleep la u

Sau jai

首批有邊個盤係17000? 唔好玩啦 搵鬼買 呢次9期 均價應13000尾至14000尾 再貴食得屎....  人家荃西都係賣18000 你日出開17000 真係食慒左咩

另外你唔識英文又唔識打中文。返鄉下耕田啦 ~

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2019-8-21 12:27 PM 發表

首批有邊個盤係17000? 唔好玩啦 搵鬼買 呢次9期 均價應13000尾至14000尾 再貴食得屎....  人家荃西都係賣18000 你日出開17000 真係食慒左咩

另外你唔識英文又唔識打中文。返鄉下耕田啦 ~ ...
I am sure envionment better than tuen wan given it is sea view

引用:
原帖由 異域清涼的蛋 於 2019-8-21 12:29 PM 發表

I am sure envionment better than tuen wan given it is sea view
沙頭角夠好風景啦  錯左你就認左佢啦 男人老9 。

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。