• 瀏覽: 23,409
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
白石角供應太多

熱賣及精選
引用:
原帖由 死古不化中老坑 於 2019-8-21 11:08 AM 發表

香討燃活在另一空間
麥明詩

回覆 引用 TOP

後果自負!
後果自負!

回覆 引用 TOP

嘉熙百三萬對小市民好多錢。御半山相對三十萬小兒科

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-8-20 09:12 PM 發表

買家撻定會後悔的,樓市gogogo

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190820/59954426

本月上旬一手住宅交投淡靜,當中部份新盤買家睇淡後市撻定離場。

由嘉華(173)發展的大埔白石角新盤嘉熙,最新錄得一宗撻大定個案,買家損失高達130萬元定金離場。嘉熙9座6樓E室,實用面積453方呎,2房 ...
877.9萬元樓 撻定 130萬
有少少白痴

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-8-21 12:54 PM 發表

877.9萬元樓 撻定 130萬
有少少白痴
莫非銀行都唔接受呢口價?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterllc8 於 2019-8-21 11:57 AM 發表

白石角供應太多
已經沽清9成,剩下小部份貴嘅特色戶,2戶 特別缺。

回覆 引用 TOP

On 99, 878萬樓,跌10%都係90萬,宜家未計洗費自俺130萬,淆底到咁?

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-8-20 09:12 PM 發表

買家撻定會後悔的,樓市gogogo

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190820/59954426

本月上旬一手住宅交投淡靜,當中部份新盤買家睇淡後市撻定離場。

由嘉華(173)發展的大埔白石角新盤嘉熙,最新錄得一宗撻大定個案,買家損失高達130萬元定金離場。嘉熙9座6樓E室,實用面積453方呎,2房 ...
大埔白石角嘉熙。。。撻了幾宗。。。麻麻地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 op42 於 2019-8-21 10:23 AM 發表

唔知點解你咁講,但呢個單位市值唔止跌左130萬,只可以棄車保帥
個市係唔會跌,雖然好多無樓既主觀願望想跌,但目前任何經濟數據,同政制發展,都唔構成跌既基礎

再升10%當你贏

回覆 引用 TOP

呢個人識嘢走得快避免一刧

回覆 引用 TOP

呢個價應該係包鐵路   無鐵路賣咁貴真係點解唔買荃灣

回覆 引用 TOP

又咩刼唔刼吖,咪又系要住

回覆 引用 TOP

曱甴就来入科學園搞嘢,一定無人信

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]