[新盤] 荃灣 映日灣 再次加推

荃灣 映日灣 再次加推 E-mail 此主題給朋友

荃灣映日灣加推216伙折實呎價最貴2.19萬 個別加價3.5%
16:34 2019/08/19

荃灣映日灣周六354伙首輪銷售沽清,今加推第3張價單,一次過加推216伙,價單定價429.9萬至1,673.5萬元,價單呎價18,511至23,550元,最高折扣優惠維持7%不變,折實樓價399.8萬至1,556.4萬,折實呎價17,215至21,901元。全數216伙單位安排本周六進行次輪大型銷售。

新推單位中,折實樓價600萬以下單位有77伙,佔整批35.6%,當中只有1伙折實樓價平過400萬元,為2座8樓B室,面積217平方呎,折實399.8萬元,折實呎價18,424元。

其次,新推的2座32樓J室,面積284平方呎,折實樓價622萬,折實呎價21,901元,料挑戰項目呎價新高。

地產站抽出新推的2座31樓B室,面積217平方呎開放式單位,價單定價484.8萬,對比樓下2座30樓B室8月6日定價466.1萬元,貴18.7萬或4%,扣除同類單位樓層加幅約0.4%至0.5%,料實際加價約3.5%。

再次岀擊!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-8-19 06:30 PM 發表

再一Q清
比我抽中翻一次好無

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-8-19 06:38 PM 發表

淡淡話冇人買,你点會買唔到
哪裡 300幾票就賣哂一房同開放 好似

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-8-19 06:49 PM 發表

淡淡話遲D大把人撻訂,任你買
係就好阿!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-8-19 06:50 PM 發表

好Q貴
有錢係任性,可惜都抽不中

引用:
原帖由 edbe 於 2019-8-19 06:52 PM 發表

咁Q貴
真係好
荃灣淨係條天橋網 都值哂

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-8-19 09:44 PM 發表

個市真係堅穏,始終有$人唔知揾乜投資好
我就係其中一個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2019-8-19 09:57 PM 發表

加價
算加好少 3.5%

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-8-19 10:00 PM 發表

完全唔抵,上一round抽唔中,今round變水魚
有錢的水魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alliask 於 2019-8-19 10:11 PM 發表

年年都話貴嫁啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmchu007 於 2019-8-21 03:48 AM 發表

二手大把啦如無限金錢🤣
沒買過新樓,都唔知原來咁難抽

引用:
原帖由 籠中肥沃的妹頭 於 2019-8-21 11:06 PM 發表

買過六合彩未?
又真係未買過wo,買二手樓多 sor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-9-13 01:05 PM 發表

唔會有人買
我想買,但抽不中,我知你會話將軍奧無敵

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。