[海外置業] 大灣區升得勁,但一招無差别檢查手機,立即玩完!

本主題由 陳耀 於 2019-8-22 06:47 PM 關閉

大灣區升得勁,但一招無差别檢查手機,立即玩完! E-mail 此主題給朋友

呢個時候,agent 仲夠膽密密call 客,真係勇氣可嘉!

可惜,宜家連本來有興趣的friend都打退堂鼓,有一個剛收樓,裝修中,都不敢上去睇!

我都被迫留港,無得上去!

呢單嘢過後,一定要甩左大陸層樓,情願去英國買多間studio flat 收租

熱賣及精選
根本行得正企得正怕咩,怕咩自己搵證據去令自己脱罪,俾人屈坐監都係中央維穩,要配合

做曱甴係要付出代價

引用:
原帖由 高大雀躍的腳指 於 2019-8-19 04:42 PM 發表

呢個時候,agent 仲夠膽密密call 客,真係勇氣可嘉!

可惜,宜家連本來有興趣的friend都打退堂鼓,有一個剛收樓,裝修中,都不敢上去睇!

呢單嘢過後,一定要甩左大陸層樓,情願去英國買多間studio flat 收租! ...
30年前,廣東省的樓好多時有港人支持會好好多,現在中山/珠海都係限購,即係要本地人才可買一手樓,跟本大灣區冇需要香港人去支持樓價。

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 周日鞭AA鞭淡 於 2019-8-19 05:07 PM 發表

冇樓扮業主?
太監急?
有樓就要炫?我又不是網紅!

引用:
原帖由 高大雀躍的腳指 於 2019-8-19 04:42 PM 發表

呢單嘢過後,一定要甩左大陸層樓,情願去英國買多間studio flat 收租! ...
你想甩大陸樓,有排架

引用:
原帖由 周日鞭AA鞭淡 於 2019-8-19 05:07 PM 發表

冇樓扮業主?
太監急?

深圳家上天台外望,所見的景色

東面係樓景及山景,同見到呢座塔!
年初某日,帶左新鏡頭上去試影的,後來去左北環大道梅園,影梅花!

引用:
原帖由 koikeaya 於 2019-8-19 05:09 PM 發表

根本行得正企得正怕咩,怕咩自己搵證據去令自己脱罪,俾人屈坐監都係中央維穩,要配合
咁去直接上大陸啦,唔駛成日翻牆過黎咁辛苦

請不要再發假消息污染討論區

回覆 引用 TOP

梅園的梅花

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-8-19 09:41 PM 發表

你想甩大陸樓,有排架
深圳樓甩都易,但咁搞一搞,個價會跌囉!

引用:

身有屎先怕上去

引用:
原帖由 食野人 於 2019-8-19 10:04 PM 發表

身有屎先怕上去
我的friend叫我唔好上,大家多多少少,都在群組中討論左中共的衰嘢,捉到我部機,就拎埋佢地電話

只係曱甴被永久註消回鄉卡  其它沒事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。