星期一又血洗牛軍

星期一又血洗牛軍 E-mail 此主題給朋友

買左牛既 星期一又要上IFC啦
都叫你地唔好買牛啦

熱賣及精選
咩事

引用:
原帖由 流浪的星星2019 於 2019-8-17 07:29 PM 發表

咩事
星期一又係屠牛日

星期一升市啵

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-8-17 07:28 PM 發表

都叫你地唔好買牛啦
歐美股市大升喎

引用:
原帖由 急焦中心的水管 於 2019-8-17 07:32 PM 發表

星期一升市啵
升條毛 我次次都中到唔想中

點解血洗牛軍!

引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-8-17 07:33 PM 發表

歐美股市大升喎
冇用 香港被共產黨玩死左 共產黨冇遵守一國兩制 玩死香港 星期一插硬

星期一等收錢

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 17/8/2019 19:35 發表

冇用 香港被共產黨玩死左 共產黨冇遵守一國兩制 玩死香港 星期一插硬
原來呢個就係解釋血洗牛軍,明白

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-8-17 07:33 PM 發表

升條毛 我次次都中到唔想中
星期一先算,我估升,留帖鞭屍

回覆 引用 TOP

牛皮癬,磨死你

回覆 引用 TOP

我估熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicmak 於 2019-8-17 07:38 PM 發表

原來呢個就係解釋血洗牛軍,明白
解釋係共產黨強硬通過逃犯條例 導致今日甘既局面一步不讓 大陸個邊新聞 剩係播香港人既錯

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-8-17 07:28 PM 發表

都叫你地唔好買牛啦
睇樓主舊post往績命中率唔低... 有一定說服力

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。