換美金最安心

本主題由 miss5 於 2019-8-15 09:11 AM 關閉

換美金最安心 E-mail 此主題給朋友

兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 436

1. 美金最安心

48 (11.01%)

2. 人民幣最安心

388 (88.99%)

返連登啦你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雕狗豹狸 於 2019-8-15 01:49 AM 發表

咁做D人真係on 9到冇朋友,美金快將被人民幣取締了。乞衣,收了人工快快將它換成人民幣,否則做了二個月徒勞。
人民幣 day day drop value wor c-hing ^^

好似賭波貼士網頁一樣...包贏

回覆 引用 TOP

今次暴亂, 証明幕後老細係美國。金主派美元, 正常銀行換美元是有ㄧ定限制, 無可能ㄧ次可以换這麽多.每日走去銀行換都未必有貨。 美元從何而来?? 黄𢇁不打自招。

引用:
原帖由 rixly 於 2019-8-15 01:46 AM 發表

快d攞去換港幣啦,曱甴等出糧架
we dont trust HKD and chi na money anymore...
we only trust USD or gold

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:53 AM 發表
兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫 ...
做埋d唔等使嘅傻嘢,證明連登仔真係一群白癡冇金融知識嘅曱甴

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 01:12 AM 發表

各位巴打、絲打,截止8月14號,已經有差唔多50位巴打、絲打將美金現鈔連埋ID 放上連登。

或者加埋嘅錢對大戶嚟講係斗零都冇,或者我哋對聯繫匯率係毫無影響,或者最後解放軍會先過美軍入城。

但係我哋嘅目的係同廣大投資者講,連住係香港嘅香港人都對港紙冇信心啊!

港共政權一次又一次出賣香港人,將金庫嘅錢一車車咁送上大陸,究竟香港嘅金融體系係咪真係有足夠嘅貨幣基礎去捍衛聯繫匯率呢?我對此 ...
D巴打拿了錢做保釋金,沒閑錢支持。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2019-8-15 01:50 AM 發表

今次暴亂, 証明幕後老細係美國。金主派美元, 正常銀行換美元是有ㄧ定限制, 無可能ㄧ次可以换這麽多.每日走去銀行換都未必有貨。 美元從何而来?? 黄𢇁不打自招。 ...
USA already won the battle in hk ^^
if you cant beat us, join us

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:58 AM 發表

british pound is much  better
白癡仔,英鎊一個月跌咗幾多知唔知啊?british pound? 名都唔識出嚟7

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fba71a8c9b5eda 於 2019-8-15 01:51 AM 發表

做埋d唔等使嘅傻嘢,證明連登仔真係一群白癡冇金融知識嘅曱甴
when chi boom... you will cry and regret for your entire life for trusting china...

心所欲,行必為之。
為善者,一生與心魔征戰;為惡者,終生與心魔作伴!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 01:50 AM 發表

人民幣 day day drop value wor c-hing ^^
短暫之痛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 01:12 AM 發表

各位巴打、絲打,截止8月14號,已經有差唔多50位巴打、絲打將美金現鈔連埋ID 放上連登。

或者加埋嘅錢對大戶嚟講係斗零都冇,或者我哋對聯繫匯率係毫無影響,或者最後解放軍會先過美軍入城。

但係我哋嘅目的係同廣大投資者講,連住係香港嘅香港人都對港紙冇信心啊!

港共政權一次又一次出賣香港人,將金庫嘅錢一車車咁送上大陸,究竟香港嘅金融體系係咪真係有足夠嘅貨幣基礎去捍衛聯繫匯率呢?我對此 ...
讀多幾年書,寫得出有水平嘅嘢先獻世啦,金庫嘅錢一車車上大陸咁無知嘅嘢都up得出,一日到黑盼望美軍入城救你?打巷戰?布袋彈都打殘你班手無縛雞之力嘅豬兜,滙豐黃碧君年頭就有計劃走,CEO係比Chairman逼走,我教你條7頭如果好L驚就去買金條,放落底褲到日日帶住周街走,不學無術妖言惑眾嘅豬西7頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:53 AM 發表
兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫 ...
點解各國向美國提出運回黃金儲備,要去美元化?

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 01:16 AM 發表
洗黑錢啊?賣完白粉?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。