• 瀏覽: 22,065
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2019-8-15 09:11 AM 關閉

兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 436

1. 美金最安心

48 (11.01%)

2. 人民幣最安心

388 (88.99%)

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:53 AM 發表

兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫 ...
周圍宣傳下啦。😂
本身唔知你們低能既人今日都變知啦。🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

又話美金 又擧美國旗 又叫美國侵略 吊你老毌 厘度係中國香港呀

回覆 引用 TOP

撳晒出嚟,攤到咁薄都係得咁多咋? 唉⋯⋯

回覆 引用 TOP

點解要換美金,換左香港又唔駛得,個作用係?

回覆 引用 TOP

淘寶練功卷?

居然有人不認識聯系匯率,居然有人不認識港幣

全世界只有港幣是可以保證可以向銀行(銀行發的鈔票)換回等值的外港幣,法定的

美金就話明是購物卷,政府不會給回等值東西(好耐以前是等值于多少黃金)

回覆 引用 TOP

冇錯去匯豐掀錢先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:55 AM 發表

樓價大跌
但係呢兩個月升喎!
尤其係元朗同九龍灣區。

邪飛教創教教主+
厠盤水位修理中心創辦人+
自由紫微斗數分析員+
JEREMY換片專員

回覆 引用 TOP

應該好多南亞人會去銀行門口發夢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jacksingss 於 2019-8-15 01:46 AM 發表

i fxck your asshole
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 12:53 AM 發表

兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫 ...
我覺得做任何事都只能順勢而行不能逆天而做,故此如果您真是想換美金使香港或其他地方出現問題的話,我覺得應該等到香港或其他地方被衝擊的時候或有重大危機的時候再作出上述的行動,這樣才能有機會得到你希望中的效果,而你這刻所做的事等同一粒沙塵衝擊地球的效果,但如果你等到被受衝擊或有危機的時候你就可能變成一粒石仔的威力,如果有千千萬萬的人同你有相同的理念咁樣加埋一齊 再聯繫那些衝擊的外力就有可能得到你希望中的效果,當年令到恐龍退出歷史舞台的殞石只是得直徑十公里,故此我成日想那些人想攬炒而用暴力或示威或現在到中資銀行提取現金的人,他們心中所想的效果出現的機率是等同零,但如果你有幸等待那個時刻的出現的話成功機率可能有0.1至1個百分比相比起完全冇希望更值得嘗試😱😱😱😱😱

回覆 引用 TOP

換美金就真系on 99啦,7両鋪話要弱美元政策呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2019-8-15 01:51 AM 發表

we dont trust HKD and chi na money anymore...
we only trust USD or gold
哎吔,有美金重要黃金做乜,你唔相信你主子呀,都知道你呢班畜牲係養唔熟,明明你老豆老母都係來自china,唔使咁自卑架,做好你個崗位,記住你主人教識你嘅指令,見到警察就吠,good boy

引用:
原帖由 fba71a8c9b5eda 於 2019-8-15 01:51 AM 發表

做埋d唔等使嘅傻嘢,證明連登仔真係一群白癡冇金融知識嘅曱甴
佢哋咁做係真正想香港死想香港亂既人!😡想搞死香港既金融同經濟🤬🤬別有用心😡其心可誅

回覆 引用 TOP

引用:

兌完放番係銀行
即係無用

記住
個目標係 美金現鈔
中共最需要既野

最安全簡單
錢多
提現金放保險庫 ...
係就快!換飽佢!

回覆 引用 TOP

咪傻啦,浸浸話要減一厘息呀!

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔